Sista November!

Det betyder att det är December redan imorgon. Shittarns alltså!
Men december kan ändå vara en rätt mysig månad.

Däremot så var de ingen vidare "jul stämmning" på julskyltningen igår. Visst var det folk och så där.. men njäe... vi gick omkring lite kort där ute och sen kikade vi lite inne i gallerian. Varför går man egentligen dit?! Bara för att man ska ha gjort det ungefär. Och då sa jag.. nästa år så skiter vi i att att ens gå dit!
Sen gick vi upp till Susanne och Jocke och fick julfika, det var mysigt! :)

Sen hem till mamma och pappa och kollade på en film.


Här kommer det äntligen en ganska dålig bild, men ändock en bild på våran Svarta Pärla ;)
Och en bild på oss när vi är på gång ner på julskyltningen!
Första Advent

Nästan så att man vill säga God Jul idag. När jag tittade ut genom fönstret imorse så såg jag snö ligga både på mark och på tak. Äntligen, kan man tycka!
Igår var vi på Birsta och handlade en massa grejor till hemmet, plus en vit kofta till mig som jag verkligen tyckte om. Sen åkte vi hem och började fixa med mat och medans tog jag och planterade nya blommor i våran fina kruka och satt dit ett fint hjärta med vingar där det står "God Jul". Köpte mossa till adventsljusstaken.
Satte upp en ljusstake i fönstret och en krans ute på balkongen som vi också köpte igår. Massor med ljus köpte vi på IKEA, en hel kundvagn med ljus såg det ut som. Men vi tänder ju väldigt väldigt mycket ljus så det var behövligt.
Dock så hann vi inte allt vi skulle velat hunnit med igår. Och det är nog saker vi helt enkelt får skippa, för vi kommer inte hinna allt iaf innan jul eftersom man jobbar i princip varje dag känns det som.


Nu ska vi gå ner till förrådet och börja rensa lite och upp med resten av julsakerna vi har där. För nu ska det pyntas! Senare idag blir det nog en sväng på julskyltningen!
2

Lördag Morgon!

Somnade sjukt tidigt igår... också. Så vid nio vad jag uppe och sprang, ändå inte överdrivet tidigt när man får ligga och dra sig.
Kikar lite på internet och gosa på älsklingen, det är precis vad jag gör en lördag morgon!

Snart ska jag börja göra mig iordning för jobbet. Jobbar bara tre timmar idag 12-15 så det kommer säkerligen att gå fort. Sen ska jag och Patrik ut till Birsta och shoppa loss lite julklappar och annat behövligt.

Får ju inte glömma att nämna att jag skulle möta Joanna och Mamma igår efter jobbet. Och efter ca.5min så börjar Joanna protestera i att hon måste åka hem snart för annars hinner hon inte iväg på festen eller vad tusan det var.
Så det blev en stressig tur på stan och en snabbfika för vi var hungriga. Sedan skjutsade jag och mamma hem Joanna och så tog vi en sväng ut till Birsta, bara jag och mamma. Det var länge sedan vi gjorde något sånt. Och det var jätte härligt tycker jag! :) Blev en del julklappshopping och så köpte jag,

-Mörkröda ljus till adventsljusstaken, Indiska
-Långa finger vantar, H&M
-Stickade over knees sockar, H&M
-Två snögubbar, Guldfynd

Det är vad jag kan avslöja av shoppingen :)


Idag hoppas jag även på en sväng på IKEA :)