Kom på något kul...

Haha... Patrik hade den här bilden som bakgundsbild på mobilen.Och så tog Fina hans mobil och fick se den och så skriker hon rakt ut!!
Men va fan Patrik!! Eleni blir du inte förbannad när han har en bild på en annan tjej på mobilen?! Och arg lät hon också. Och för alla som känner Fina vet ni ju hur det låter! ;)
Men då säger Patrik, Men det är ju Eleni.
Va?? Är det där du?? Det ser ju ut som något man beställer för någon sida på internet!

Haha så kan de gå! :) Det här är btw en mycket gammal bild.
2

Så var det torsdag...

...och inte långt kvar till fredag... och inte långt kvar till Maj.


Imorse vaknade jag med ont i halsen, men det börjar på släppa nu!!
Måste gå och göra mig i ordning för att sedan ta en sväng med mamma antingen till birsta eller nere på stan för att sedan börja jobba kl.14 ute i Birsta. Jag måste hitta på något att pyssla med.

Är det någon som har någon bra idé?


 

 

P.S. Vart är solen?

Tisdag 28/4 -10

Jag är inte på något bra humör. Kan vara för att jag sovit så dåligt i natt också!
Jag är rastlös i hela kroppen, men vet inte vad jag ska göra, orkar egentligen inte göra något speciellt heller. Och jag som skulle äta mindre godis, det gick inge vidare. Kunde inte låta bli att köpa lite gott idag med, så nu har jag suttit och tryckt i mig en massa så jag mår illa, det dumma är att jag suttit och tryckt i mig det fast jag egentligen inte alls var sugen!! Varför gör man så för? Antagligen för att jag är otroligt uttråkad!

Imorgon blir det jobb i Birsta igen! Det ska bli kul! 3 ggr på en vecka! Det är inte illa! :) Veckan går mycket fortare då också.


Näe.. nu tänker jag lägga mig i soffan och slöa!!


Där vill jag vara nu!! Bara 7 Veckor kvar!