Vilken skön Tisdag

För första gången på verkligen evigheter så är jag bara hemma och gör ingenting i princip. Jag minns verkligen inte när jag var hemma en hel dag sist. Antagligen i vintras eller någon gång i början på våren kanske? Jag har ingen aning. Men idag har jag inte gått utanför dörren vilket fall.

Började med att plocka och fixa lite innan frukost. Ringde äntligen till vårdcentralen, så nu ska jag dit imorgon. Hjälpte Patrik att fixa ihop ett CV och sedan leta en massa jobb åt honom. Har lagt in annons både på locus och ST att vi söker lägenhet. Plus att jag skickat in intresseanmälan på några stycken lägenheter. Lagt upp en massa bilder i bilddagboken. Vi myste en stund på eftermiddagen i soffan, som förr, så gjorde vi ofta när vi nyss hade träffats. Så det var jätte härligt att bara ligga på soffan och kolla på en film, det blev filmen "Up". Den var helt okej. Fin tanke bakom den iaf! :) Och Patrik hade gjort en massa chokladmousse till mig, jag blev jätte glad! :) Sedan lagade vi middag tillsammans. Nu har han åkt och hälsade på Hamlund en sväng och jag ligger och latar mig i soffan och kikar lite på både tv och internet.

Bebisen tycker jag varit super lugn sen vi åkte till Sthlm i torsdags men idag när jag bara tagit det lugnt och vilat och pysslat på här hemma så har det åter igen blivit full fart inne i magen. Underbart!! Har saknat det och så klart blir man orolig när man knappt har kännt något speciellt på flera dagar. Men nu så bökas det för fullt! :)


Magen växer och nu är jag +5kg i v.24.

Det värsta var att när jag provade kläder i en provhytt i Sthlm ser jag helt plötsligt att min, förut väldigt djupa navel, nästan är platt, så antagligen dröjer det inte länga till innan den putar utåt. Det jag gruvat mig mest för, haha. Äckligt tycker jag så jag "vågar" knappt ta på naveln längre! Fjantigt, jag vet. Haha. Men ingen rand har ännu dykt upp under naveln. Jag kanske inte får någon?

För er som är nyfikna

Barnvagnen vi beställde blev en Emmaljunga City cross, liggdelen blev en Voksi med ryggplatta och babyskyddet en Brio primo. Här kommer bilder. Samma färg och allting som vi beställt!

Bild regn Från Helgen i Sthlm


Patrik på tunnelbanan.
Jag var också med
Patrik och Persson när vi var och fikade
Min snyggingAida i väntan på tunnelbanan från Kista Galleria
Kalle, jag och Aida
Laga mat dags
Mys och gos
På väg mot dagens nya "äventyr"
På fjärilshuset
På pizzeria
Aquaria vatten museum
Gröna Lund
En måndag i Sundsvall

Idag har vi hunnit med en hel del och massor kan strykas från våran långa lista.

Det har städats en del, jag har ringt och tecknat gravidförsäkring, vi har varit på försäkringskassan (som förövrigt måste ha det mest speciella och konstiga kösystem någonsin), vi har varit och beställt barnvagn och babyskydd, stor handlat mat för hela månaden, typ. Varit in på jobbet med papper som ska fyllas i och vi har även kikat lite grann efter bil.

Vi har även varit på Classes. Patrik och duschslangar verkar inte riktigt gå ihop. När vi var i Sthlm så hann Patrik inte mer än ställa sig i duschen så gick det hål i duschslangen och vattnet sprutade åt alla håll och kanter. Aida och jag gick och skulle köpa en ny duschslang och då passade även jag på att köpa en ny duschslang och duschmunstycke eftersom vårat också var trasigt här hemma. Patrik skulle "montera" ihop det där imorse och i den slangen var de inte bara ett hål, utan det måste varit en råtta och ätit på slangen och inte en del satt ihop på duschmunstycket utan vattnet sprutade över heeela badrummet. Så nu har vi varit och reklamerat det och fått ett nytt. Imorgon gör vi ett nytt försök till att byta ut den, hoppas på mer tur då.

Imorgon tänkte jag lägga upp lite bilder från helgen, nu är jag alldeles för trött.
Så här och nu blir det ett,   G o d   N a t t !