Gott Nytt År!

Tänk att det redan är nyårsafton, igen. Det här året har verkligen flygit förbi.
Och när man tänker på det här året så känns det som att det började mer eller mindre som en katastrof och det slutade så underbart det bara kan bli!


Vi firar Nyår här hemma i år också, det blir bara vår lilla familj. Lugnast så. Lillan är fortfarande så liten och vi är trötta och då är det skönt att vara hemma och kunna lägga sig och vila lite när Nova sover och så där.

Patrik har åkt på affären och ska handla hem lite mat och annat gott som vi kan gotta oss med ikväll. Det känns väldigt skönt att inte behöva göra något speciellt! Det enda vi gjort idag är att vi tog oss en lite längre promenad med vagnen. Det var skönt. Och vilket underbart härligt väder, man blir så glad när solen kikar fram!! Jag vill ha mer sol och mer ljusa dagar!


Här kommer lite blandade bilder från idag och gårdagen.G o t t    N y t t    Å r

Torsdag 30 December

Ännu en natt har vi fått sova, lill tösen är så snäll hela nätterna. Men mamma måste så klart upp och titta på henne och väcka henne tidigt på morgon kvisten för att äta lite mat, mamma vill ju inte att lillan ska vara hungrig! :)

Idag invigde vi badbaljan och det var väl ingen super hit direkt. Men nu är hon ren och fin! :) Fast det var hon ju innan också!

Sen tog vi en kort prommis med vagnen första gången idag också. Det verkade däremot vara en jätte hit. Där sov lill gumman gott! Och det är första promenaden jag tagit på kanske 2 månader. Det var super skönt att få komma ut. Dock så har jag väldigt ont fortfarande i ryggen och foglossningen verkar inte helt över. Men det är ju klart förbättrat så jag stapplar mig fram! :)


Här sover lill tjejen och är redo för att bege sig ut med vagnen alldeles snart!
Precis när vi skulle gå så ringer det på dörren och där stod någon som man minst kunnat ana skulle stå här utanför dörren. Mia!! :) Kom hit med present till lillan, super gulligt verkligen och jätte fina kläder fick hon som hon alldeles snart kan växa i!! :)

Lite senare idag ska vi till mamma&pappa
(mormor&morfar) och äta mat tillsammans med min mormor och morfar och så blir det bingo, uppe sitter kväll i kväll! Det ska bli trevligt!! Och skönt att få lite mammas mat!

Milko AB

G o d   d a g


Idag har lilla varit väldigt pigg, helt klar vaken. Det är bara äta, gosa, bajsa som gäller :)
Nu har hon äntligen somnat och det är första gången som hon verkligen ligger och sover sedan 10 imorse.
Iofs så har hon sovit hela natten. Somnade vid 12-1 tiden och sen vaknade jag klockan 6 imorse och fick då väcka henne så hon fick i sig lite mat och sen somnade hon om och sov till 10. Jätte skönt!
Men då blev man ju pigg sen och rastlös och har inte riktigt velat sova igen förens nu.


Och jag verkar rasa i vikt. Idag tog jag på mig ett par jeans igen, dom är iofs inte tajta men att få ihop dom i midjan och kunna ha "vanliga" kläder igen känns helt underbart!


Våran lill skrutta är idag 1 vecka gammal!
Redan!