Till er som är nyfiken :)

Ingen bebis än.

Ringde förlossningen imorse och dom sa att jag skulle komma in för undersökning och att jag kanske skulle få smärtlindring och sovdos. Har varit vaken sedan 2.00 i natt så man är ganska slut och inte sovit nånting på tre nätter nu. För ca.45min sedan kom vi hem från förlossningen. Fick en jätte gullig barnmorska där som tog bra hand om oss :) Jag trodde att vi skulle få komma in, dom skulle säga att det knappt börjat, skicka hem mig med alvedon och vi skulle höras någon annan dag.

Men hör här...

Det var alldeles på gränsen för att vi skulle få stanna, men eftersom vi bor så väldigt nära så tyckte dom vi kunde åka hem och vila och det ville vi själva också. Latensfasen var i princip över nu och vi är nu på väg in i den aktiva fasen. Jag har fått sömntabletter och smärtlindring som jag ska ta och så ska jag försöka vila och sova så mycket jag kan och äta massor sa hon. För hon var ganska säker på att bebisen kommer att komma i natt, annars imorgon bitti. Och skulle det mot förmodan inte hänt något tills i natt så skulle vi ändå komma in och få sova där och vi ska få hjälp att starta, för hon tyckte inte jag skulle behöva gå och ha sånna här värkar hur länge som helst utan att det händer något. Men... nu hade det ju hänt massor. Så jag  blev väldigt glad och förvånad!!

Första fasen "över" nästa på gång... så nu är jag hemma och plågas med dessa värkar. Konstigt det där hur det kan kännas "bra" ena sekunden och nästa så håller man på att smälla av. Tur att det kommer och går och inte är en i hållande smärta. Tur har jag också som har Patrik hemma från jobbet för att vara med mig!! Han har lagat mat nu så det försöker jag få i mig så jag kan ta alla tabletter och lägga mig och vila sedan! Förhoppningsvis så hjälper det mot topparna på värkarna så jag kanske kan slumra till. Varje gång jah höll på att somna om i natt så fick jag en värk och blev klarvaken, hoppas på bättre tur nu!

Nu fick ni alla en lång update!


Imorgon har vi våran bebis hos oss, helt ofattbart!!
16
mia

åh va spännande! :) Jag känner igen det dä rmed att inte kunna sova med värkar. mitt vatten gick ju på kvällen så den natten gick det ganska bra att sova för värkarna var så svaga men natten efter gick det inte alls nåt vidare så jag gav upp vid 2 och satte mig vid teven. :P Men vila vila vila! Även om du inte sover så kan du samla krafter som kommer att behövas. :)

Pernilla - mamma till vackra Vilja

Ååååh!!! Spännande! Men att du ska måsta dras med värkarna så länge! Hoppas hon väljer att komma ut idag, Robin vill att det ska bli "hans" datum ;) Lycka till nu!!! :D KRAM

Evelina Larsson

Lycka till!! Hoppas att allt går bra! :)

Stina

Gud så spännande!! hoppas du hinner och klarar av att sova lite nu innan nästa fas!!!går säkert fortare i den "aktiva"fasen nu då när Latensfasen blev så lång!!lycka till!!!

Frida W

Åå vad härligt att läsa detta. Ett stort lycka till från oss, ska bli så spännande att se bebisen som legat i magen.

Maria & Hilja

Oj, här har det hänt mycket på någon dag bara! Håller tummarna och hoppas att det går bra och lagomt fort. Tänk att hon äntligen snart är här! (= Lycka till!

Emilie

Emilie

Åhh vad härligt att det har kommit igång. Ta vara på tiden och vila den lilla stund som finns nu innan:) LYCKA till nu !=)

linda sjödin

Lycka till och ser framemot att få träffa er lilla unge! :)

Sara Brink

Åh vad spännande! Kanske man vinner gissningen med datum då ;) Lycka till! :D Kramar

anna björklund-larsson

Ååh! Jobbade hela dagen igår o missade massor ser jag ! Va duktig du är ! Hoppas allt gått bra ! O god jul !

A-M

Ojoj! Kommit någon liten tös ännu? Hoppas allt går bra! Kram!

Cissan

Hejja hejja! Håller tummarna för er och god jul

Sandra

STOOOOOORT GRATTIS TILL LILLAN! Såg på FB att hon kikat ut nu! :)

Anna

GRATTIS!!!! Hoppas allt gick bra och att ni mår bra allihopa! Gud vad roligt! :D

Erika

Grattis till tösen! :)