Torsdag 30 December

Ännu en natt har vi fått sova, lill tösen är så snäll hela nätterna. Men mamma måste så klart upp och titta på henne och väcka henne tidigt på morgon kvisten för att äta lite mat, mamma vill ju inte att lillan ska vara hungrig! :)

Idag invigde vi badbaljan och det var väl ingen super hit direkt. Men nu är hon ren och fin! :) Fast det var hon ju innan också!

Sen tog vi en kort prommis med vagnen första gången idag också. Det verkade däremot vara en jätte hit. Där sov lill gumman gott! Och det är första promenaden jag tagit på kanske 2 månader. Det var super skönt att få komma ut. Dock så har jag väldigt ont fortfarande i ryggen och foglossningen verkar inte helt över. Men det är ju klart förbättrat så jag stapplar mig fram! :)


Här sover lill tjejen och är redo för att bege sig ut med vagnen alldeles snart!
Precis när vi skulle gå så ringer det på dörren och där stod någon som man minst kunnat ana skulle stå här utanför dörren. Mia!! :) Kom hit med present till lillan, super gulligt verkligen och jätte fina kläder fick hon som hon alldeles snart kan växa i!! :)

Lite senare idag ska vi till mamma&pappa
(mormor&morfar) och äta mat tillsammans med min mormor och morfar och så blir det bingo, uppe sitter kväll i kväll! Det ska bli trevligt!! Och skönt att få lite mammas mat!