Våran lilla...

...det är så mysigt! Nästan så det inte går att förklara.
Även om hormonerna är överflödiga och ibland kan jag bli galen på mig själv som tar åt mig av allt 10ggr mer än vanligt. Allt blir ggr10. Idag räckte det med att jag fick skära i tre stycken lökar innan jag hittade en lök som var okej, tror dom var hundra år gammal, och när jag väl fått till lite hackad lök så slänger jag den på stekpannan som jag glömt att jag haft på full värme hur länge som helst så det tar bara några sekunder så blir löken kolsvart och stekspaden flög ner på golvet... och där var droppen!! Jag står i köket och försöker mig på att steka baconen och står tjuter och ringer till Patrik och snyftar i örat på honom, jag tror inte han fattade någonting. Men så fort kan det gå. Några minuter innan jag började med maten så var jag hur lycklig som helst. Snabbt går det!

Bebisen har varit helt vild idag. Och efter att ha varit på ultraljud och både känna det jag kännt några ggr plus att se den sparka och studsa omkring samtidigt, så fick jag det bekräftat att det är lill tjejen som faktiskt rör på sig där inne! Det är så häftigt!! :) Idag tycker jag den rört på sig ännu mera... eller så är det så att det börjar kännas mer och mer hela tiden eftersom den växer så fort och blir allt starkare :)


Förlåt för allt detta bebis prat. Men mycket av mitt liv handlar om just allt som händer nu och vad vi förbereder och vad som känns och så :) Och ändå verkar det som många tycker det är intressant eftersom jag ökat mina läsare med ungefär 3x så många sen jag berättade att vi väntar tillökning. Vissa dagar har jag 4x så många läsare än förut. Vilket är super kul! :)

1

Det stora avslöjandet!

Jag måste bara säga tusen tack allihopa som kommenterat och läst!! :) Jag är så glad att det är så många som läser och hänger med. Och jag lovar.. jag är minst lika bra själv på att läsa era bloggar!! Så jag är även med där!! :)


Nu förstår jag om ni vill veta vad det blir... och här kommer det....

 

Precis som de allra flesta också hade gissat på :) Och jag själv fick en uppenbarelse i förra veckan... helt plötsligt så bara visste jag att det var en liten tjej och jag visste vad hon skulle heta. Patrik var helt säker på en kille.. men jag hade inte haft någon aning alls, eller inte ens vetat vad jag skulle tro att det skulle bli förens jag bara helt plötsligt från ingenstans bara kände en FLICKA. Nu vet jag ju inte om hon kommer få det namn som dök upp i huvudet på mig... men på något sätt så känns det som det ligger mig varmt om hjärtat. Vet inte varför :) Men namn får vi nog ta och börja fundera på kanske. Tänk vad allt känns spännande!! :)

Är det någon som har några fina namnförslag på flicknamn så får ni jätte gärna skriva dom till mig. Tycker det här ska bli super svårt. Så lite idéer och tips brukar aldrig skada. Känns som det är någon man får suga in ett tag det här med namn, så fundera skadar ju inte! :)

1

Pojke eller flicka?

Nu har vi varit på Ultraljud. Och herregud vad nervös jag var när vi skulle åka. Men det var riktigt underbart när vi väl var där och fick se det vi fick se. Bebisen mådde bara bra. En riktig linslus, sa läkaren. Den visade mer än gärna upp sig och hon sa att det var jätte enkelt att se allting på den lilla :) Allt var precis som det skulle och det var så underbart skönt att höra. Bebisen rörde på sig för fullt.. la armarna i kors ovanför huvudet, helt plötsligt hade den handen under rumpan och flera ggr så låg den som en lite ihoprullad gullunge som höll sig själv i fötterna. Helt plötsligt vart det kullerbyttor och det var full fart hela tiden!! Kan inte förklara hur lycklig jag är nu!! <3
En dag till blev vi framskjuten. Men det gör verkligen ingenting. Så nu är bebis beräknad den 25 December och den var 19cm lång.

Om vi fick veta vad det är för kön? Jaaa! Det fick vi! :)

Men först är jag bara nyfiken på vad alla gissar på. Senare idag kanske jag avslöjar vad den lilla är :)
Vad tror du?


Jätte svårt att knäppa kort på bilden för det speglas så mycket. Men vi har fortfarande inte hittat skivan till skrivaren/scannern så jag kan inte lägga in den där än. Men jag ska leta vidare så kommer det kanske en bättre bild lite längre fram.

9