Det stora avslöjandet!

Jag måste bara säga tusen tack allihopa som kommenterat och läst!! :) Jag är så glad att det är så många som läser och hänger med. Och jag lovar.. jag är minst lika bra själv på att läsa era bloggar!! Så jag är även med där!! :)


Nu förstår jag om ni vill veta vad det blir... och här kommer det....

 

Precis som de allra flesta också hade gissat på :) Och jag själv fick en uppenbarelse i förra veckan... helt plötsligt så bara visste jag att det var en liten tjej och jag visste vad hon skulle heta. Patrik var helt säker på en kille.. men jag hade inte haft någon aning alls, eller inte ens vetat vad jag skulle tro att det skulle bli förens jag bara helt plötsligt från ingenstans bara kände en FLICKA. Nu vet jag ju inte om hon kommer få det namn som dök upp i huvudet på mig... men på något sätt så känns det som det ligger mig varmt om hjärtat. Vet inte varför :) Men namn får vi nog ta och börja fundera på kanske. Tänk vad allt känns spännande!! :)

Är det någon som har några fina namnförslag på flicknamn så får ni jätte gärna skriva dom till mig. Tycker det här ska bli super svårt. Så lite idéer och tips brukar aldrig skada. Känns som det är någon man får suga in ett tag det här med namn, så fundera skadar ju inte! :)

1
anna

ååååååh :D

underbart!