Snart är det påsk...

..och det betyder också fjällen.

Idag efter jobbet så gick jag på stan med min otroligt söta och snälla mamma!!
Vi har kommit fram till att jag inte köpt en ny BH på nästan 8 år och att det kanske var dags att köpa en nu! Så min mamma köpte 2 BH:ar och 2 par matchande trosor åt mig :) Sedan gick vi på jakt efter ett par bra och vattentäta vantar som jag kan ha nu när vi ska till fjällen eftersom dom som jag hade sist blev kvar eller så fick någon annan med sig dom hem. Så då var hon super snäll och köpte även ett par riktiga vantar till mig!! Hur snällt som helst! Tack Mamma!!

Hem och äta mat som Patrik redan hade fixat till. Värst vad lyx jag hade idag! :)

Nu har vi snart packat klart väskan, för imorgon så sticker vi!
Först ska jag jobba och direkt efter det så plockar dom upp mig och vi beger oss mot Edsåsdalen.

Så... det kommer säkert inte bli någon mer update på ett tag. Utan ni får ha det så bra!

Och Glad Påsk i förskott!

Hörs igen kanske på söndag kväll!


Lösviktsgodis!

Idag har jag jobbat... som vanligt :) Inget nytt med det.
Efter det så kom Patrik och hämtade mig och vi åkte och STORHANDLADE tills vi ska åka till fjällen på onsdag. Och vet ni vad vi gör? Jag och Patrik verkligen slänger oss över lösviktsgodiset och bara häller och häller med en varsinskopa och helt plötsligt har vi fyllt nästan hela påsen och det blev 2KG lösviktsgodis. Förstår ni??
Hahaha... kunde knappt tro det var sant, har aldrig köpt så mycket godis i hela mitt liv!! Men nu har vi så det räcker och blir över väldigt länge framöver!

Idag har jag ännu en gång lärt mig, Man ska aldrig handla hungrig.

Sommartid!

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme? Det är ju sommartid! Och visst låter det för härligt?! :) Synd bara att det inte kunde vara lite somrigt ute också, men snöat har det gjort idag. Så vi får nog vänta ett tag till.

Igår så satt jag inte vid datorn någonting alls... var och jobbade, sen åt jag lunch med Patrik, Jerry, Camilla, Isabelle och Pontus. Men fick dock slänga i mig eftersom jag bara hade 30min rast. Men fort gick dan iaf. Jag och Patrik åkte och hyrde film när jag slutat jobba "Sommar med Göran" blev det och jag kan väl inte direkt påstå att den var speciellt bra. Några få skratt blev det, kommer nog inte se den igen. Vi låg i soffan hela kvällen och bara latade oss. Jätte skönt var det faktiskt. Nu sitter jag på Joannas rum, hemma hos mamma och pappa. Lånade datorn lite för datorbegäret börjar kännas :) Näedå...

Nu väntar vi på att Patrik ska komma från fotbollsträningen så att vi kan lägga oss och kika på en film.

Och vet ni? Det är bara 2½ månad kvar tills vi ska till kreta. Det är inte alls långt och herregud vad skönt det ska bli, längtar huur mycket som helst!! Det betyder att jag snart har semester. Woho.. och att det är sommar snart! :)

Men först blir det fjällen... imorgon ska vi iväg och handla mat som vi ska ta med oss upp när vi åker på onsdag.

Näe, nu har jag inget mer att skriva...

Hoppas ni haft en bra helg!