Lyckorus

Helt plötsligt får jag ett lyckorus genom hela kroppen! Finns de någon bättre känsla?! När det bara kommer?! Bara så där?! Åååh! :)

Nu ska jag alldeles snart ta på mig gummistövlarna och vandra ner mot jobbet! Värst vad jag hunnit mycket den här morgonen. Fast jag börjar tidigare än vad jag gjort på hela veckan.
Hunnit med att tvätta alla handdukar, hängt upp dom på tork, plocka i ordning i köket och tagit bort all rendisk. Ätit frukost. Sminkat mig och hittat kläder på en gång. Kanske för att jag inte orkar "piffa till mig" något "extra" idag. Men så länge humöret är på topp så är allt annat skitsamma! :)


Näe, nu borsta tänder och sedan promenad ner på stan.


T r e v l i g   H e l g !

1

Skit Eurovision

Jag vet inte längre om jag är så intresserad av att se Eurovision på lördag. Det måste vara första gången Sverige inte får vara med och tävla?! Och jag kan verkligen inte förstå att det är just den här gången vi inte får vara med, med tanke på vilket skit vi har skickat dom senaste åren!! Helt ofattbart!! Lilla Anna, tycker det var hur bra som helst när hon uppträdde!! Och sen kom den där karln från Israel med som det lät som att han sjöng om makaroner och baracker hela låten. Alltså fattade inte ett ord, men tyckte det lät som några fina svenska ord mitt upp i allt ibland.
Näe, missnöjd!


Nu håller jag på tvättar. Igen. Måste göra mig i ordning för jobbet, för idag börjar jag tidigare och slutar senare.

Och jag är så glad... för ÄNTLIGEN ska min älskade Patrik iväg och klippa sig och så har han rakat av sig det där skägget. Ååå vad han ska bli fin!! :)


Älskar den här bilden! Dålig kvalite dock, har knäppt kort på bilden och det blev inte det bästa. Ska scanna in den så fort jag hittar skivan till min scanner och skrivare. Ååå.. snart ska vi åka och sola och bada!! :)

Helt plötsligt...

...händer det.

Näe... men helt plötsligt så har vi hela helgen planerad. Men det låter väl trevligt!?

Imorgon efter jobbet blir det mat hemma hos Patriks släkt och fira Patriks farmor.
På lördag så kommer Malin och Hamlund hit till oss och det blir att kolla på Eurovision, iaf för mig och Malin! :)
Och sedan på söndag blir det en sväng både till mormor och morfar och till mamma.

Det är ju morsdag på söndag.
Ni har väl inte glömt det?!Näe, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv. Vänta på att Patrik ska komma hem från fotbollsträningen och sedan kolla på delfinalen till Eurovision. Tror på Sverige den här gången, hejja Anna! :)