Världens gulligaste

Frida och Robin har varit här i några timmar och fikat. Det var super trevligt och jätte kul att få besök! :)
Och när dom kommer så har dom med sig presenter till mig och till bebisen...
Dom måste ju vara världens gulligaste!!

Bebisen fick massa små gulliga strumpor och jag fick en mamma-blus!!
Tusen Tusen Tack!!

Den här fina fick jag! :) Som jag faktiskt har spanat på tidigare!! :)

1

Den sista November

Imorgon går vi alltså in i December. Är det okej att ha plockat fram tomtar redan?


Fy sjutton vad ont jag haft i natt, det börjar på bli riktigt jobbigt att vara gravid. Jag kan ju snart inte röra mig, alls! Jag har en sån där spricknads-känsla som kom helt poff igår. Det har börjat dragit enda bak ifrån ryggen i huden och det känns som jag tänker spricka vilken sekund som helst, verkligen på bristnings gränsen. Det märks även att bebis tycker det är trångt för hon rör sig inte alls lika mycket som förut, men när hon rör sig så gör det väldigt ont för det mesta! Jag tycker det känns jätte hemskt att stackars liten ska behöva vara så ihoptryckt och ha det så trångt, jag får liksom cellskräck åt henne. Vad knäpp jag är! Hehe.


Patrik har åkt till Henrik och ska hjälpa dom valla skidor och jag har slagit in en massa julklappar idag igen. Vi börjar på få en rejäl julklapps hög nu. Men alldeles snart så är vi ju klara! :) Skönt!
Lite senare så kommer Robin och Frida hit på fika. Det ska bli trevligt!! :)


Måste ju bara berätta att jag köpte en tröja igår... en kort spetströja i hallonrött. Jag har trånat efter den länge men tänkt att det är onödigt att köpa kläder nu när jag ändå inte kan ha någonting längre förutom typ 3-4 överdelar. Men igår testade jag den och jag var bara tvungen att köpa den!! Jag kunde ju ha den nu eftersom den är så kort och jag kommer att kunna ha den senare!! Ååå.. äntligen fick jag köpa något som jag tycker är jätte fint i klädesväg :)

P.S. När ska man egentligen packa "BB"-väskan?
1

Slutet på måndagen

Har haft en hel dag på Birsta idag.

Vi började med frukost på sängen och en film :) Det var mysigt.
Sedan skjutsade vi Joanna ut till Birsta för hon skulle jobba och då stannade vi kvar där ute och väntade på att möta upp Mamma och pappa. Och så har vi varit på julklapps jakt halva dagen. Några fler klappar klara med några ytterst återstår.

Sedan följde mamma och pappa med hit hem på lite fika och pappa hjälpte oss koppla om en dimmer till våran lampa som hade gått sönder och att fixa lite med datorn. Tur man har en pappa som är mer teknisk än många! :)

Nu myser vi i soffan här hemma. Jag är jätte trött verkligen...
yr. illamående. trött. hängig.

Det dröjer nog inte länge till innan jag ligger och sussar i sängen!


Dessutom glömde vi t.o.m. bort våran 3:e och sista föräldrar träff som var ikväll. Det skulle pratas om föräldrarskap och BVC. Meen... jag tror vi kommer klara det ändå! ;)
Så inga ledsna miner.