Den sista November

Imorgon går vi alltså in i December. Är det okej att ha plockat fram tomtar redan?


Fy sjutton vad ont jag haft i natt, det börjar på bli riktigt jobbigt att vara gravid. Jag kan ju snart inte röra mig, alls! Jag har en sån där spricknads-känsla som kom helt poff igår. Det har börjat dragit enda bak ifrån ryggen i huden och det känns som jag tänker spricka vilken sekund som helst, verkligen på bristnings gränsen. Det märks även att bebis tycker det är trångt för hon rör sig inte alls lika mycket som förut, men när hon rör sig så gör det väldigt ont för det mesta! Jag tycker det känns jätte hemskt att stackars liten ska behöva vara så ihoptryckt och ha det så trångt, jag får liksom cellskräck åt henne. Vad knäpp jag är! Hehe.


Patrik har åkt till Henrik och ska hjälpa dom valla skidor och jag har slagit in en massa julklappar idag igen. Vi börjar på få en rejäl julklapps hög nu. Men alldeles snart så är vi ju klara! :) Skönt!




Lite senare så kommer Robin och Frida hit på fika. Det ska bli trevligt!! :)


Måste ju bara berätta att jag köpte en tröja igår... en kort spetströja i hallonrött. Jag har trånat efter den länge men tänkt att det är onödigt att köpa kläder nu när jag ändå inte kan ha någonting längre förutom typ 3-4 överdelar. Men igår testade jag den och jag var bara tvungen att köpa den!! Jag kunde ju ha den nu eftersom den är så kort och jag kommer att kunna ha den senare!! Ååå.. äntligen fick jag köpa något som jag tycker är jätte fint i klädesväg :)





P.S. När ska man egentligen packa "BB"-väskan?
1
Stina

kan nog vara bra att börja packa lite nu tror jag =)