Två Blåbär

Vi stannade till hos Sussie och åt super god blåbärspaj!! Nu sitter jag hemma i köket hos mamma och pappa. Mamma håller på lagar min favoritsoppa, gulasch. Och jag kikar lite på nätet.


Barnmorske besök

Har varit hos barnmorskan tidigt imorse. Det flesta prover såg bra ut.
Men mitt järnvärde har sjunkit ännu mera, nu nere på 99, fast jag nu försöker äta järntabletter sen mer än en månad tillbaka. Så det var inte konstigt att jag mår som jag gör ibland och är så trött. Jag ska fortsätta att äta järntabletterna, men försvinner inte mitt "rusande hjärta" trotts järntabletterna så måste jag boka en tid hos en läkare för att ta prov på sköldkörteln. Jag ska också boka en tid hos en sjukgymnast, så det ska jag göra imorgonbitti. Och så har dom skickat prov på odling, så vi får hoppas att det såg bra ut också.
Bebisens hjärta slog fint och när hon tryckte till den med den där "mikrofonen" så börjades det på en gång protesteras i magen, full fart på lillan igen! :)
Och så mätte vi magen igen, fick veta att förra gången var magen 22cm och nu 26cm och jag låg exakt på strecket på kurvan, så allt såg precis ut som det skulle! Och det är ju väldigt skönt att höra när man så många ggr får höra att man är "liten". Magen är alldeles normal!! :)


Jag sniglade mig sakta hemåt igen och tog tag i disken. Nu har jag ätit lite fika och snart slutar mamma och då funderar jag på att följa med hem till henne och göra henne sällskap idag. Lite mor och dotter tid :)
Jag ska ju ändå inte göra något speciellt idag och Patrik jobbar så då kan han få hämta mig när han slutar.


Måste bara berätta en sak till också... igår när Patrik kom hem från jobbet så hade han varit in och köpt gammeldags vaniljglass och färska jordgubbar och hallon. Det var riiiktigt mumsigt!! Jag som älskar frukt och bär och sånt där. Han tänkte på mig sa han... man blir så glad när man har en sån underbar sambo :) Ibland räcker det med det lilla, och även det lilla kan vara stort!
Och så sa det plopp!!

Jag klev upp 06.15 idag. Tidigt tycker jag. Men upp tog jag mig och iväg och jobba. Så nu har jag redan arbetat min dag. Slutade 15. Underbart skönt. Och ännu skönare var att Patrik precis kom förbi på jobbet, omedveten om att jag precis skulle sluta, så han skjutsade hem mig, vilken tur jag hade!!

När jag kom hem
så skyndar jag mig så klart och byter om till mina bekväma myskläder och när jag sätter mig på sängen utan tröja så ser jag helt plötsligt hur naveln bara ploppar ut!! Den står inte ut mycket och min navel (om jag har tur) verkar inte som den kanske kommer ploppas ut eftersom den är i princip helt platt nu, men när jag satte mig ner så ser jag hur den putar ut, inte super mycket men lite grann! Usch. Fast det är inte så hemskt som jag trodde det skulle vara.

Om ett tag så ska jag börja göra hemma gjord pizza. Ska bli väldigt gott. Vi äter nästan aldrig hamburgare och pizza och sånt. Om Patrik fick bestämma skulle vi säkert göra det oftare, men jag är inte speciellt överförtjust så jag blir väldigt sällan sugen på det. Men idag ska det bli riktigt gott med hemma gjord pizza!! Mums!


Imorgon är jag ledig och då är det även dags för ett besök hos barnmorskan. Dags för en massa prover igen. Vi får hoppas att dom ser bra ut.Så här såg en trött jag ut, tidigt imorse.

Senare på tisdagen...

Idag har jag jobbat hela dagen. Nu känner man sig förtjänt av att ligga i soffan och slappa.
Jag gick hem från jobbet idag, första gången på ett tag, oftast brukar Patrik komma och hämta mig
när jag ska hem från jobbet eftersom jag brukar ha så ont och det tar evigheter för mig att gå.
Idag jobbade han kvällen så då tog jag mig en promenad hem, som sagt så får man ju räkna med typ 30 min när man går hem nu, men jag tog mig hem till slut. Jag gillar ju att gå(!!), synd bara att man ska få så ont när man rör sig. Och så fort jag ökar takten det minsta så drar magen ihop sig, sammandragnig, så då måste jag stanna efter vägen och vila tills det släpper och då tar det bara ännu längre tid.
Väl hemma så ställde jag mig och kockade ihop lite käk, simpelt, enkelt, potatisbullar, men sååå gott var det när man är hungrig! Då behöver det inte vara mer komplicerat.


Nu tror jag att jag ska göra lite chokladmousse som jag kan gotta ner mig i soffan med och kolla på idol.

Det låter som en alldeles lagom skön tisdag. Sen blir det sängen, för imorgon börjar jag tiiidigt!


G o d   K v ä l l . . .