Barnmorske besök

Har varit hos barnmorskan tidigt imorse. Det flesta prover såg bra ut.
Men mitt järnvärde har sjunkit ännu mera, nu nere på 99, fast jag nu försöker äta järntabletter sen mer än en månad tillbaka. Så det var inte konstigt att jag mår som jag gör ibland och är så trött. Jag ska fortsätta att äta järntabletterna, men försvinner inte mitt "rusande hjärta" trotts järntabletterna så måste jag boka en tid hos en läkare för att ta prov på sköldkörteln. Jag ska också boka en tid hos en sjukgymnast, så det ska jag göra imorgonbitti. Och så har dom skickat prov på odling, så vi får hoppas att det såg bra ut också.
Bebisens hjärta slog fint och när hon tryckte till den med den där "mikrofonen" så börjades det på en gång protesteras i magen, full fart på lillan igen! :)
Och så mätte vi magen igen, fick veta att förra gången var magen 22cm och nu 26cm och jag låg exakt på strecket på kurvan, så allt såg precis ut som det skulle! Och det är ju väldigt skönt att höra när man så många ggr får höra att man är "liten". Magen är alldeles normal!! :)


Jag sniglade mig sakta hemåt igen och tog tag i disken. Nu har jag ätit lite fika och snart slutar mamma och då funderar jag på att följa med hem till henne och göra henne sällskap idag. Lite mor och dotter tid :)
Jag ska ju ändå inte göra något speciellt idag och Patrik jobbar så då kan han få hämta mig när han slutar.


Måste bara berätta en sak till också... igår när Patrik kom hem från jobbet så hade han varit in och köpt gammeldags vaniljglass och färska jordgubbar och hallon. Det var riiiktigt mumsigt!! Jag som älskar frukt och bär och sånt där. Han tänkte på mig sa han... man blir så glad när man har en sån underbar sambo :) Ibland räcker det med det lilla, och även det lilla kan vara stort!
3
Martina

Ihh jag visste det!

Hade inte en aning om att du väntade en liten och kollade väll inte allt för noga på dig idag när du klev in på BMM. Det var inte direkt de första jag tänkte på:DMen blev så nyfiken så snokade rätt på dig i cyber världen och hittade dig i thessans blogg=)Ville bara säga ett sent men ett STORT GRATTIS!

Och självklart önska er all lycka med den lilla prinsessan!Många kramar//Martina

Jenny

Jag fick också höra av folk att jag hade så enormt liten mage, det är väl bara egentligen att tacka och ta emot gissar jag; vi som är små slipper bli så stora ;)

Din kula är iallafall jättefin och jag känner med dig när det gäller naveln, men man blir så illa tvungen att vänja sig vid den! Tillslut blir den nästan lite söt! haha! ;)

Issa

Vad söt han är :) Men han borde klippa sig! Haha :) Vi måste ses snart gumman!