Och så sa det plopp!!

Jag klev upp 06.15 idag. Tidigt tycker jag. Men upp tog jag mig och iväg och jobba. Så nu har jag redan arbetat min dag. Slutade 15. Underbart skönt. Och ännu skönare var att Patrik precis kom förbi på jobbet, omedveten om att jag precis skulle sluta, så han skjutsade hem mig, vilken tur jag hade!!

När jag kom hem
så skyndar jag mig så klart och byter om till mina bekväma myskläder och när jag sätter mig på sängen utan tröja så ser jag helt plötsligt hur naveln bara ploppar ut!! Den står inte ut mycket och min navel (om jag har tur) verkar inte som den kanske kommer ploppas ut eftersom den är i princip helt platt nu, men när jag satte mig ner så ser jag hur den putar ut, inte super mycket men lite grann! Usch. Fast det är inte så hemskt som jag trodde det skulle vara.

Om ett tag så ska jag börja göra hemma gjord pizza. Ska bli väldigt gott. Vi äter nästan aldrig hamburgare och pizza och sånt. Om Patrik fick bestämma skulle vi säkert göra det oftare, men jag är inte speciellt överförtjust så jag blir väldigt sällan sugen på det. Men idag ska det bli riktigt gott med hemma gjord pizza!! Mums!


Imorgon är jag ledig och då är det även dags för ett besök hos barnmorskan. Dags för en massa prover igen. Vi får hoppas att dom ser bra ut.Så här såg en trött jag ut, tidigt imorse.

2
Emilie

Haha vad roligt, vi åt också pizza!=P Vad läskigt med naveln. Min navel är inte påväg ut på långa vägar, Jag har fortfarande percingen i naveln kvar och just nu känns inte som jag behöver ta bort den på några veckor. Ha en härlig ledig dag imorn nu =)

cordy

Nämen, fick du se navelploppen? Vad häftigt ändå, att det inte hände över natten :D