Valborgsmässoafton

Ikväll har vi haft mamma och pappa som middags gäster. Vi åt färsk fisk som svärföräldrarna fiskat uppe i fjällen. Jätte gott blev det! :) Sedan tog vi en promenad upp på Norraberget för att se Majbrasan. Och OJ vad mycket folk det var där uppe. Sen tog vi en promenad hem igen för lite efterrätt och en whisky/mousserande vin. En trevlig kväll!
Dagens Eleni

Nu ska jag strax bege mig ner mot jobbet. Tanken var att jag skulle hinna springa ner på stan tidigare för att hinna med några ärenden, men så blev det inte. Istället sitter jag och håller i en gnällig Maya som precis somnat i mina armar. Patrik och pappa håller på att fixar med bilen. Håll tummarna för att dom hittar vad som är fel och att det inte blir allt för dyrt! Hoppas dom är klara snart så jag hinner till jobbet i tid iaf!

Tänk, vi som haft så fint väder länge nu och idag regnar det när det är dags för Majbrasa!


Dagens

Kofta - Cubus
Skärp - Åhléns
Klänning & leggings - H&M
Smycken&klocka - Guldfynd

False lash effect mascara

Igår köpte jag en ny mascara och tänkte jag skulle testa en ny.

Idag när jag ska använda den så får jag en typ av "chock" då jag får se själva penseln som var jätte grov... jag vet inte vad jag ska likna den med, typ en prinskorv som man tappat på backen. Små korta "knottror" på en tjock pinne, typ. Jag tänkte, Vad är det här nu då? Såg inte alls ut som på bilden. Men jag blev glatt överraskad. Den var verkligen jätte jätte bra! Den rekommenderar jag verkligen!!