3 Dagar Kvar

Nu har vi bara 3 dagar kvar på ön. Tiden har verkligen gått fort samtidigt som det känns som det var länge sedan vi var hemma. Just nu är det full fart på barnen här uppe i Byn. Patrik är ju barnens favorit så trots att språken är olika så busar dom mest hela tiden! :)

Senaste dagarna har vi hunnit med lite längre utflykter här på Kreta. Jag bara längtar efter att få visa er alla fina bilder jag tagit! :) I förrgår åkte vi över på andra sidan Kreta till Frango Kastello. Där har dom ett fort som står intill stranden och vattnet var helt underbart! Det var super varmt och då passade vi på att inviga snorkeln. Det finns massor med fina snäckor och annat där. Så det var jätte kul! :) Hoppas allt är bra med er där hemma och att inte mössan har behövt åka fram redan! :) Kram på erPhotobucket Pictures, Images and Photos

Ute på äventyr!

Igår tog vi bilen och åkte till andra sidan Kreta. Vi badade, solade, åt på restaurang, gick promenader och bara myste på. Hela långa dagen var vi borta. Det var också den varmaste dagen hittills på resan. Det var 35 grader i skuggan, så det kändes väldigt hett. Men vi njuter!
Jag måste bara berätta också att Maya börjat vinka när man vinkar till henne och säger hej hej! :) Hihi! Det är så gulligt! Tiden går så fort och det känns som det hänt jätte mycket sedan vi kom hit!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Det här är livet!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer jag får, dessvärre blir det få svar nu när jag bara skyndar mig med att blogga via iphone.Igår kväll gick jag, Patrik, Anton och Joanna ut en sväng på Rock Café och Maya sov i rummet brevid hos sin mormor och morfar. Dagen har vi spenderat hos kusinerna, legat vid poolen och ätit jätte god mat. Ikväll blir det nog en promenad i gamla stan, då butikerna har kvälls öppet! Super mysigt att gå och strosa omkring på de små gatorna! :)

Semestern fortsätter

Hej igen! Nu sitter vi uppe hos släkten igen och jag passar på att koppla upp mig på deras internet. Vi har varit och hämtat en hyrbil/buss Som vi ska ha resten av tiden nu. 10 dagar återstår! Härligt! Så Härligt! Nu planerar vi några utflykter som vi ska iväg på. Och tidigare ikväll har vi shoppat lite i gamla stan. Maya är så duktig hela tiden! Inte mycket klagan trots väldigt varma dagar och vi flänger omkring överallt hela tiden! Hon älskar att vara ute och se saker och träffa folk! Och hon charmar varenda människa vi gått förbi! Dom är verkligen helt tokiga i små barn här nere.lite väl kan jag väl börja tycka det är när folk kommer och lyfter upp henne och pussar henne i hela ansiktet eller börja förfölja en inne i affärer bara för att ta på och prata med. Men Maya verkar inte ha det minsta emot det, men ibland Mamma! :)

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jag har fortfarande inte tagit så mycket bilder med iphone, så jag bjuder på en på Maya när hon står i Lekhagen på hotellrummet! Hon älskar att vara i den. Så fort hon sattes ned där, första dagen här, så ställde hon sig upp på en gång. Sen dess gör hon det hela hela tiden. Och så håller hon sig i kanten och går runt där i. Hihi! :)

Det vart en lång uppdatering om väldigt lite Kreta. Men det blev någonting iaf! :) Hoppas ni mår bra! :)