Gott Nytt År!

Ville bara komma in och önska alla ett GOTT NYTT ÅR! Kommer nog inte ha så mycket tid över till datorn idag och säkert inte ni andra heller! :) Men kanske att jag slänger upp mitt snacks tips senare som jag ska göra nu om jag får lite tid över! Annars hörs vi nästa år!! ;)

4

HallonkolorIdag provade jag att göra egna kolor. Jag gjorde både Hallonkolor och Lakritskolor. Tyvärr så blev de med lakrits smak totalt misslyckade. Så det var bara att kasta! Jätte trist som den lakrits fantast jag är. Men de med Hallon blev faktiskt ganska goda! :) Har två till saker på gång som jag tänkte göra imorgon för att bjuda på som lite snacks på nyårskvällen! :) Här hittar du receptet på Hallonkolorna!

1

Den långa dagen

Den här dagen har verkligen gått segt, sååå långsamt! Det känns som jag gått i en dvala hela dagen. Så nu håller vi tummarna för ett bättre natt. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till! P jobbar 12 timmars idag så jag väntar hem honom 20.30 sedan blir det nog sovdags på en gång! Vi har haft min syster här hela dagen så Maya har fått busat av sig ordentligt med moster! :) Jag & Maya bjöd på lite våffelmiddag. Första gången Maya fick äta våfflor också, hon gillade det väldigt mycket. Fast det finns nog ingenting som hon inte gillat i matväg hittills! :) Jag har också passat på att koka ihop något till imorgon. Jag tänkte visa er innan jag lägger mig! :) Så håll utkik!