En dag på hemmaplan

G o d   M o r g o n !

Här hemma är vi fortfarande trötta efter gårdagens födelsedagskalas. Hihi. Så jag tror vi bara blir hemma och tar det lugnt och så måste jag plocka bort alla serpentiner och ballonger som fortfarande hänger kvar lite här och var. Nu på morgonen har vi börjat kolla igenom alla presenter som Maya fått. Det vart så mycket på en gång igår så jag tror ingen utav oss riktigt hann med och kolla riktigt på allt fint hon fick! :) Så nu har Maya haft fullt upp att utforska alla nya leksaker och prylar medan jag koncentrerat mig på den stora klädhögen. Oj, vad mycket fint hon fått! :) Tusen tack igen allihopa!




Tänk att vara knappt 1 år och redan ha för mycket saker, haha. Kanske dags att börja rensa bort en massa "Bebis" leksaker. Det är ju faktiskt julafton snart också. Då kommer det säkert fyllas på med ännu mer! :) Hjälp! :)

2
Jessica

Jag känner detsamma om att rensa ut lite saker. Och Milo har inte ens ett eget rum. Så en massa saker tar över vardagsrummet. =) Men det är så det ska vara när man har barn antar jag. =)

Sandra

Vilket fint rum hon har :) kram