Present från moster
Idag fick Maya ett par skor utav sin moster. Eftersom hon jobbar på Din sko så älskar hon så klart att köpa skor. Så hon tyckte att Maya skulle ha ett par "riktiga" också :) Jätte gulligt utav henne!
Tusen Tack!


Imorgon tänkte jag visa några smyg titts bilder på Mayas nya rum. Det är ju långt ifrån klart, men jag kan inte hålla mig. Så en smygtitt får det bli! :) Och så har jag en jätte fin sak att visa också som min kusin hade gjort till Maya för ett tag sedan. Så imorgon tänkte jag det skulle få dyka upp på bloggen också :)

Blogg världen

Jag älskar både att skriva och att läsa bloggar.
Jag är helt inne i den här bloggvärlden och jag tycker det är jätte kul!

Här hittade jag någonting kul att registera din blogg på om du vill få fler läsare
eller bara kanske vill hitta nya bloggar att följa.

Gå in HÄR!

Fix & trix

Maya har sovit första natten på 2-3 veckor utan att vaknat och gråtit en massa.
Det känns verkligen skönt! Jag hoppas att hon bara haft någon jobbig period som gått över för den här gången.

Idag ska vi fortsätta fixa och trixa här i lägenheten och se om vi kommer något längre. Lite svårt är det ju när det fattas en massa saker. Men vi får försöka få till det med de saker vi har just för tillfället.

Senare ska vi ut till min mamma och pappa. Vår söndags tradition :)

Hoppas ni alla haft en mysig helg och är ute och njuter i solen idag!Har inte fotat något idag, så jag bjuder på en "gammal" bild.

Lördag 30 Juli

Nu är man klar med dagens jobb. Inge mer jobb för mig nu förens i September igen.
Känns faktiskt väldigt skönt!! Jag vill ha helgerna att umgås med familjen eftersom vi ses så väldigt lite på veckorna nu. Så det ska bli jätte härligt!

Nu ligger vi i soffan och myser efter en god middag och bara känner av att det är helg.
Vi har hunnit fixat lite till här hemma också. Ingenting är sig likt här. Det känns nästan som vi flyttat till något nytt ställe. Jag bara längtar efter att få riktig ordning och att vi fått till det så som vi vill ha det. Längtar också en massa för att visa er hur det blir! :) Dock kommer vi ju som sagt inte göra klart här förens efter Kreta. Så det betyder att ni och vi får vänta ytterligare några veckor. Men jag tror på det här! :)

Innan jag slutar tänkte jag bara skriva lite om gårdagen.
Jag och finaste Malin var först och åt jätte god mat med efterrätt på Ågläntan. Helt fantastiskt vilket läge och det kunde nog inte vara mysigare att få sitta så där över vattnet. Vi delade på en flaska (dyr) rosé. Men Malin jobbar ju inom restaurang branschen och allt dom rekommenderade var vi ju tvungna att ta ;) Haha. Malin var gullig och bjöd på det otroligt goda Rosé vinet. Vi satt där i 4 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi begav oss till Invito för att dricka en super god drink och fortsatte den bästa kvällen på länge. Det var så himlans härligt! Även fast jag älskar att vara mamma så behöver jag ibland också få var Eleni tillsammans med fina vänner och prata om annat än bara bebis heela tiden. Även om jag så klart älskar det! :)
Nej, det blev helt enkelt en toppen kväll och jag längtar redan till nästa gång! :)