Hej på er

Nu har jag ännu en gång suttit och pysslat med mitt smyckes skåp. Börjar fundera på om det vart på tok för mycket jobb för något sånt litet, kanske inte ens vill använda det när det är klart. Jag hade tänkt göra klart de ikväll, men när det återstår kanske 30minuters målning så tar färgen SLUT! Gissa om jag inte tyckte det var speciellt kul. Så nu måste jag köpa mer färg för att avsluta det absolut sista. Men sen så! :)

Hoppas komma i säng någorlunda bra tid ikväll. Imorgon är det fredag, visst?!
Vart tar tiden vägen kan man ju undra. Men vi har en rolig helg att se fram emot! :)

Vi säger nog God Natt kära läsare nu.
Vi hörs igen imorgon!


Friskluft, sol & en glass, det gör susen!

Söta Malin kom och gjorde mig och Maya sällskap en stund.
Vi hann iaf med att gå en promenad, Maya hann kräkas ner Malin (Hihi, stackarn!), se dom första blommorna, sitta på torget och äta Årets Första Glass i solen och vara galet nyfikna och pratade om allt möjligt ;) Och så gick vi snabbt i några affärer för att sedan gå en promenad hemåt. Lite piggare blev jag efter promenaden och glassen ;) Och självklart Malins sällskap! Underbart vilka vårkänslor man får nu!


Köpte några nya gästhanddukar och några Magic Towel åt Maya! :)

Nu har Patrik kommit hem och han är snäll och står och lagar mat så jag kan ligga i soffan och vila och kolla lite på nätet. Maya kollar på Tv, hehe, gullunge!
1

Det här går inte!!

Det känns som jag håller på att dö av trötthet. Jag fungerar snart inte längre!! Jag verkligen kämpar för att hålla mig vaken och göra saker. Mår pyton av att vara så här slut!! Kan inte bero på järnet tycker jag eftersom när jag var gravid så låg mitt järnvärde på 96 och nu på efterkontrollen så hade det stigit massor, enda till 126. Det borde göra att jag känner mig piggare. Men det kanske börjar kännas nu att jag inte sovit en hel natt på över 3 månader och på dagarna kan jag inte varva ner och lägga mig och vila, utan istället så måste man busa och ta hand om lillan och när hon väl sover en liten stund så måste jag plocka och fixa med en massa annat. Oftast om jag ens försökt att lägga mig och vila så vaknar hon precis när jag håller på att somna. Jag kanske kan flirta till mig med Patrik att han kliver upp och ger henne mat en gång, en natt, den här helgen så att jag får ligga kvar och åtminstone vila, för sova lär jag ju inte kunna göra om dom är uppe vilket fall.

Nä, nu måste jag fortsätta med disken innan lillan vaknar och ska ha mat och sen dyker nog Malin upp vilken sekund som helst!! Kanske borde ha ätit något också, men orken till att fixa något att äta finns inte riktigt.

Peppa, peppa!! Dagen har just bara börjat.... fast det inte känns så.

Vi hörs senare!
2