Jul i vårt kök

Ikväll har jag pysslat på här hemma. Där jag fastnade och gjorde klart var i köket. Jag vet att det är tidigt, men tomtarna fick också komma upp av bara farten när jag ändå höll på! :) Det är ju trots allt 1 Dec imorgon. Så varför vänta till några dagar innan jul för att sedan plocka bort de bara några dagar efter?! :) Nej, här ska vi i år njuta av julen och tomtarna! Hihi! Maya blir helt till sig när hon ser tomtar så det blir spännande att se hur hon reagerar imorgon när hon vaknar! :)
4

100 bollar i luften

Hjälp vad jag stått i idag. Jag tycker jag har haft fullt upp ända sedan jag vaknade imorse. Ändå har jag inte hunnit så mycket som jag tänkt idag heller. Vilket jag själv tycker är helt förståligt den här gången. P har bara legat och varit jätte dålig så han har inga ögon över för att hålla koll på Maya en stund idag. Maya har varit extremt mammig och ständigt, hela tiden stått och gnällt och hängt runt mitt ben. 3 timmar tog det för mig att diska klar disken som låg. För visso så var det mer än vad det borde, men det skulle aldrig tagit ens i närheten lika lång tid om jag inte haft gnällMaya och sjukPatrik hemma. Jag har sprungit som en jojjo i lägenheten fram och tillbaka, fram och tillbaka hela dagen! Men nu har jag plockat fint överallt, diskat, dammsugit, bäddat rent i Mayas säng, ringt viktiga samtal och tagit en promenad med Maya bort på affären. Låter inte så komplicerat, men idag var det verkligen det! Nu först sätter jag mig ner. Förutom min frukost som jag lyckades slänga i mig i förbifarten kl.14.30. Min ynkling (Patrik) ligger i soffan och orkar inte röra ett finger och min kära dotter ligger kvar i vagnen och sover så nu har jag inte mer tid att ödsla vid datorn. Nu ska det minnsan pyntas, annars kommer det aldrig bli gjort! Så fram med strykbrädan för att stryka gardiner till 4 fönster innan det är dags för att laga middag! Hej och hå! :)


Köpte med mig en tidning hem som jag välförtjänt förhoppningsvis kan få ligga och läsa för mig själv en stund innan läggdags. Jag tycker jag varit duktig idag! :)

1

Sjukstuga

Idag är P hemma från jobbet då han är jätte dålig. Förkylning, igen! Den ända närvaro vi känner av att han är hemma är några hostningar då och då innifrån sovrummet. Hoppas verkligen inte att jag och Maya blir sjuka också. Framförallt Maya!

VILKET VÄDER vi har haft hittills idag. Bara för en stund sedan blåste det storm, haglade och spöregnade. På bara en sekund så har det vänt och solen skiner. Vi får hoppas att solen fortsätter att skina, för jag tänkte gå en promenad bort på affären och köpa tomtegröt. För idag har jag bestämt att vi ska äta gröt allihopa! :) Är sååå sugen på det!

Igår kväll hann vi inte med så mycket pynt eftersom P kom hem tillräckligt sent för att vi skulle vara för trötta och så mådde han inge bra. Istället så satte jag mig och slog in en hel hög med julklappar och det tog nästan hela kvällen. Med en paus för Desperat housewives som inte visade sista programmet förra veckan! Vilken tur jag hade! :) Hela kvällen annars tillbringade jag i köket för paket inslagning och ändå är det bara knappt hälften av julklapparna. Vi är många och helst så ska man ha flera paket så just julklappar är något vi lägger mycket tid (och pengar) på den här tiden på året! :) Men det är himlans roligt tycker jag! :)

Så fort Patrik vaknar till liv (om han nu gör det idag) så tänkte jag ta och stryka lite gardiner och så där, så han kan hålla ett öga på skruttaMaya :)

1