Världens gladaste tjej!

Att vi har fått världens gladaste unge har väl ingen missat?! ;)
Hon är nästan jämt glad och skiner upp som en sol. Och nu har hon blivit så stor så det går faktiskt att busa med henne på riktigt och hon tycker så himla mycket är så väldigt roligt! Ikväll har vi busat helt galet mycket! (Så nu hoppas vi att lilla damen är trött och vill sova i natt! haha) Vi har jagat varandra krypandes på golvet och samtidigt gapskrattat och hittat på allt möjligt bus som är så kul! Sedan har hon ju för ett tag sedan kommit på hur väldigt roligt det är att slänga saker på golvet och man får plocka upp det. Så säkert i en kvart slängde hon saker från sängen och jag gjorde en massa roliga saker varje gång jag plockade upp dom. Hon skrattade helt hysteriskt!! Haha! Vi skrattade, skrattade och skrattade... till slut så spelade det ingen roll vad jag gjorde så kunde hon inte sluta skratta! Haha! Det är så roligt! Man blir så glad och får så många goda skratt själv! :) Hon är verkligen i en rolig ålder nu. Hon är inte längre en liten bebis utan ett litet barn som förstår så mycket mer helt plötsligt! :) Älskade unge! Du är vår glädje och vår lycka! :)

Jag kunde inte välja mellan alla bilder jag tog, så nu kommer ett helt gäng! :)






Jag filmade faktiskt också en stund. Funderar på om det är dags att lägga ut en video snart igen. Det var alldeles för länge sedan! Skulle ni tycka det vore kul att få se en liten videosnutt någon dag? :)

5
Sara

Ni får gärna följa med oss nån dag. Dem har "babylekis" tis-tors 9.30-12.30, då plockar dem fram småbarnsleksaker också brukar dem spela musik. :-)



På onsdag förresten, vad är det för tid som gäller, har ni pratat om nåt? :-)

Sandra

Hon är så fin :) aa, lägg upp videosnutt :)

Mimmi

LILLSKRUTTAMAYA !!! Kan man bli annat än lycklig av en sån go´knöl?? Va´ bra den direktimporterade toppen från Sardinien passar. :D

Maria - med bebis i magen ☆

nämen åh vilket smittande leende! :)



ja förlossningen ska bli en häftig upplevelse!

Mormor

Underbara, härliga Maya!!