Sista april

Nu är det inte många timmar kvar på april månad. När som helst har vi Maj här och det är väl ändå en riktig vårmånad?! Planerna idag var att åka och titta på en Majbrasa som nu mera är tradition. Men istället har jag & Maya varit ute hos mina föräldrar och ätit hemmagjorda hamburgare, busat, ätit glass ute i solen och gått en promenad i det härliga vädret. Kändes alldeles lagom efter den här helgen och P har tillbringat sin eftermiddag/kväll på jobbet, så vi tyckte det var skönt med lite sällskap! :) Hoppas alla ni andra har en toppen bra kväll och håll gärna tummarna med oss att den här natten går smärtfritt och vi alla får sova! :)
2

Träningssug

Jag har äntligen köpt mig ett par nya träningsbyxor. Det blev dom från H&M som jag skrivit om tidigare. Dom är sköna, så jag skulle kunna gå  i dom jämt, hihi. Men än har jag inte hunnit inviga dom på riktigt! Viljan till träning är stark, men inte tillräcklig, då energin inte riktigt funnits senaste 1-2 veckorna. Nu är och har det även  varit lite sjukdommar som har ställt till det. Men jag hoppas snart vara på banan då träningssuget bara blivit större! Jag längtar!


1

Stackars liten!

God morgon!


Natten har varit jätte jobbig. Jag har legat fullt påklädd från topp till tå på sängen i natt. Redo för att ta med mig Maya ut vilken sekund som helst. Hon har fått sova inne med oss i natt, för hon har fått krupp igen. Hon är så himla duktig vår lilla tjej! Inget grin eller skrik som i vanliga fall, utan hon satte sig själv upp när det blev som värst och knappt fick någon luft, sträckte sina armar och jag lindade in henne i täcket och vi gick ut och satte oss. Trots att hon låter så hemskt och är så dålig, så verkar hon helt opåverkad annars och har ett alldels för bra humör, som P uttryckte sig. Det är vi jätte glada för, men vi är hemskt trötta hela familjen efter några jobbiga nätter. Nu ligger en liten skrutt bredvid mig på soffan och snarkar. Hoppas hon mår bättre snart! Det är dessutom Valborg idag, som säkert ingen missat. Vi får se vad vi gör av vår dag. Hur ska ni fira Valborg?


3