Tränings kläder

Jag har i flera veckor spanat, spanat och spanat efter nya träningskläder då jag är i stort behov av nya. Det som är egentligen mest panik är nya inneskor, men det är också dyrast att köpa så det får vänta ett tag till. Eftersom jag är ute efter budget har jag nu hittat ett par träningsbyxor som jag skulle kunna tänka mig från H&M för 299kr. Det känns helt överkomligt och det skulle duga åt mig. Men jag ska fortsätta spana lite till och sen får vi se om jag slår till på ett par nya byxor. Iaf jag blir ännu mer peppad att träna när jag har nya kläder som jag känner att jag trivs i. Är ni också så?


4
Emelie

Jag har sånna, är faktiskt dom skönaste träningsbyxorna jag haft, bättre än casall, Nike och soc som jag haft tidigare:)

Sara Brink

Håller med talaren innan! H&Ms är bäst!

Ika

Åh vilket bra tips! Har själv tänkt börja sätta igång med träning men har ingen lust att lägga ut allt för mycket pengar så.Sv: Tack! Jag verkligen, så bara hoppas på det bästa :) Jo det är skönt, och när han kommer hem så ska vi börja leta lägenheter mer och kolla vad det finns för alternativ.

Valeria

Hihi ja, att man kan är ju underbart men vi funderar på dagis till hösten. Blir iof bara 15 timmar i så fall. Vi har inte planerna klara ännu. :)