Fredagsmys

Åh, det ordet var det länge sedan jag använde nu. Men ikväll har vi iaf lite fredagsmys med tända ljus och popcorn. Packningen är i stort sätt klar och nu kan vi njuta av lugnet en stund innan det är sovdags. Det blir att stiga upp tidigt imorgon och en lång dag väntar.
 
Jag är inte så bra på att blogga just nu. Tiden finns inte då jag har alldeles för mycket för mig. Men någon glimt ifrån Sthlm kommer ni nog också få, via iphonen då i vanlig ordning nu mera. Har iaf laddat upp med ett tidsinställt inlägg om vår utflykt till Hippie grottorna. Det kommer att visas redan imorgon. Trevlig helg på er!
 
Nu är det påfyllt med ljus i olika färger, former och dofter här hemma. Det är det mysigaste med hösten, att få tända en massa ljus. Ni får även skymta våra nya kryddor & fina olivolja från Kreta.

Oslagbart stadsmys

Nu har vi precis kommit hem efter flera timmars shopping i Birsta. Ett antal kassar blev det med allt från regnkläder, skalbyxor till tröjor, byxor och leksaker fick följa med hem. Birsta för all del men mysfaktorn på Rethymnons gator är oslagbar och jag drömmer mig fortfarande tillbaka. Där kan man verkligen spendera många timmar och jag ledsnar aldrig. Resväskan är knappt uppackad och nu ska den packas igen, fast inte med lika mycket som sist. Imorgon är det mys på Sthlms gator och min bästaväns bröllop som väntar. Det ser vi fram emot.
 
Kärlek till denna stad. Kreta, Rethymno 2012.

Ösregn & shoppingtur

Fy, vilket hemskt trist väder vi har. Regnet öser ner utanför fönstret och eftersom vi inte åker till Sthlm idag har vi bestämt oss för en shoppingtur till Birsta. Vad passar inte bättre än shopping i gallerian en sån här dag? Det är påfyllning i Mayas höstgarderob som gäller. Från topp till tå.
 
Ska ladda upp med ett tidsinställt inlägg till er under dagen. För jag har en känsla av att vi kommer vara borta större delen av dagen innan vi ska hem för att packa väskorna igen. Vi hörs senare!
 

För mycket

Just idag känns det som att vi har haft lite för mycket på gång samtidigt ett tag. Det blev snabb skoshopping åt Maya på stan, storhandling av mat, tvättstuga & fika hos vänner ikväll. Samtidigt planerar vi vår Sthlms tripp och har enda tills för några sekunder sedan varit nära på att boka ännu en hotellnatt i storstan, vilket skulle betyda att vi skulle behöva börja packa ungefär nu och dra iväg imorgonbitti. Efter många om och men har vi beslutat att inte åka ner förrän på lördagmorgon. Men vi får väl se, vi kan säkert hinna ändra oss till imorgonbitti ;) Känner lite stress över klädshoppingen till Maysan då hon ska börja på förskolan på måndag och hon är i behov av i stort sätt allt. Så en dag extra i Sthlm för en massa shopping hade inte varit dumt. Nu är jag så trött så ögonen går i kors, dags att säga God natt. Imorgon kanske jag hinner med mig lite bättre. Har suttit i kväll och gått igenom alla Kreta bilder så något sånt inlägg kommer säkert också snart :) Nej, god natt vänner.