GOTT NYTT ÅR

Ännu ett fantastiskt år är snart förbi. Nästan skrämmande hur fort det går men när man tänker tillbaka så har vi ändå hunnit med en hel del. Saker och tillfällen att minnas för livet. Snart står vi inför år 2013 och även om det kommer ta mig ett halv år att ställa om när jag skriver datum så tror och hoppas jag på ett år med mycket kärlek, lycka och glädje. Vi ser fram emot allt som nästa år kommer att ha att bjuda på och vi firar in 2013 tillsammans med fina vänner. Vad mer kan man begära? Ville mest bara kom in för att önska alla ett GOTT NYTT ÅR! ♥
 
 

Lucky day

Åh, vilken bra dag! Går inte annat än att le. Först har jag varit hos bästa lillasyster som förlängt och fixat till mina naglar. Känns så himla bra att ha fina och lite längre naglar igen. När vi kom hem till mamma och pappa visade det sig att dom visst glömt att ge oss en klapp på juldagen, så helt plötsligt har jag ett presentkort på Birsta City att shoppa för. Som avslut har vi bokat en två veckors utlandssemester som pappa bjuder på eftersom han fyller 50 nästa år. Hur bra kan en söndag bli egentligen? Vi har en sådan tur och det här blev verkligen en lucky day. Tusen tack ♥
 
Gelénaglar med förlängning är vad jag har nu. Visst är min syster duktig som suttit hemma och lärt sig helt själv?! Superbra tycker jag!

Näst sista dagen

Ja, nu är det inte många dagar kvar på det här året. Det är en otroligt trött Eleni så här dagen innan nyårsafton. Syns så väldigt på bilderna också. Men annars är jag på jätte bra humör. Snart ska vi åka till min syster och Anton. Joanna ska hjälpa mig med en grej och jag längtar. Ni ska få se sedan. Dricka latte och prata en massa kommer vi säkerligen också göra. I eftermiddag väntar middag hos min mamma och pappa. En fullspäckad men väldigt bra söndag. Hoppas ni har en härlig dag framför er trots att det, iaf i Sundsvall, bara öser ned regn.
 
(Jag var bara tvungen att ta bort den förra bilden. Den var så hemsk och jag störde mig så mycket på den. Så därför har jag bytt ut den mot kanske en lite mindre hemsk. Inte min fotogeniska dag idag, haha)

Morgonmys med Indiska

God morgon!
 
Snart ska jag bege mig mot jobbet. Sedan väntar tre dagars långledighet. Fullspäckade dagar men vi ser verkligen fram emot det. Först längtar jag mycket till imorgon. Då blir det lite tillpiffning av mig själv och sånt är aldrig fel :)
 
Men över till något annat.... vill tipsa om ett super gott té från Indiska. Det luktar helt fantastiskt gott och så fort man öppnat påsen så luktar det jordgubbar och grädde eller som godis i hela lägenheten. Mums. Indiska har många goda téer och mycket annat fint också. Så när jag ändå var där för några dagar sedan fick det bli en ny tekopp och en ny tésil som är så himla söt med den lilla kannan hängandes. Älskar små söta detaljer och visst blir morgonmyset ännu mysigare med allt de fina runt omkring :)