2-års kalas

Vilken trevlig och härlig dag det blev. Maya visade tydligt upp hur mycket hon uppskattade firandet, främmandet och presenterna. "Åh, tack så mycket", fick vi flera gånger höra och hon vart helt till sig, skakade och öppnade munnen varje gång hon skulle öppna ett paket, hihi. Visst är det roligt med kalas men tack och lov för att det inte är oftare än vad det är, haha, vi är helt slut efter den här dagen och efter att ha hållt igång hela helgen. Vi avslutade dagen med pizza och nya filmen "Happy feet 2". Nu fortsätter soffmyset för hela slanten och Jul med Ernst går på tvn. Tusen tack alla för en toppen dag och alla fina presenter! ♥
 
Den här minen har vi fått sett ett antal ggr idag. Varje gång hon fick något nytt, vart hon så glad och gjorde sedan den här minen, hihi.
3
Sanna

Jisses vilka fina bakverk, människa! Har du gjort alla själv? :-) Berätta vad det är för smarrigt? Ser himla gott ut!

Svar: Åh, men tack så mycket! :) Jag har bakat alltihopa. Tänkte jag ska dela med mig av några recept till veckan. Så håll utkik! :)
Eleni

Mimmimoster

Ja där gick man miste om ett trevligt kalas! Va ni är duktiga! GullMaya, om en vecka kommer flera paket! =D

Svar: Ja, jätte trist att du inte kunde vara med. Men så är det ju ibland. Inte lätt med allt pysslande för att få till det för alla. Framförallt nu när det börjar bli så nära jul. Men tusen tack igen för presenten, den är SÅ poppis. Ojoj vad dockan måste vara mätt och färdig kissad för ett bra tag framöver, haha.
Eleni

Ika

Grattis i efterskott till sötnosen! :)
Va gott allt ser ut som du bakat :)

Svar: Tack, tack! :)
Eleni