Morgonmys med Indiska

God morgon!
 
Snart ska jag bege mig mot jobbet. Sedan väntar tre dagars långledighet. Fullspäckade dagar men vi ser verkligen fram emot det. Först längtar jag mycket till imorgon. Då blir det lite tillpiffning av mig själv och sånt är aldrig fel :)
 
Men över till något annat.... vill tipsa om ett super gott té från Indiska. Det luktar helt fantastiskt gott och så fort man öppnat påsen så luktar det jordgubbar och grädde eller som godis i hela lägenheten. Mums. Indiska har många goda téer och mycket annat fint också. Så när jag ändå var där för några dagar sedan fick det bli en ny tekopp och en ny tésil som är så himla söt med den lilla kannan hängandes. Älskar små söta detaljer och visst blir morgonmyset ännu mysigare med allt de fina runt omkring :)
 
2
Mamma

Min lilla mysfia! Gullig är verkligen den lilla kannan som hänger på tesilen! Jaha det blev den vita muggen! Jag fick ju ett hostanfall i butiken och blev tvungen att rusa ut med tårarna rinnande. Pinsamt!

Svar: Haha, inte då. Hostanfall möter vi som jobbar i butik nästan varje dag. Folk som harklar sig ut ur butiken och det har även hänt att någon dimpt omkull bara så där. Ingenting är pinsamt när man är människa ;) Den fina vita muggen, te och tesil hamnade i min påse, som du kanske missade ;)
Eleni

Monika

Jättegullig kanna,det finns så mycket fint på Indiska! Hasselnötskaffet dom har är så gott,kanske skulle prova det där téet oxå =)

Svar: Det finns jättemycket fint. Skulle kunna handla massor, hihi. Tycker verkligen du ska testa téet :)
Eleni