Näst sista dagen

Ja, nu är det inte många dagar kvar på det här året. Det är en otroligt trött Eleni så här dagen innan nyårsafton. Syns så väldigt på bilderna också. Men annars är jag på jätte bra humör. Snart ska vi åka till min syster och Anton. Joanna ska hjälpa mig med en grej och jag längtar. Ni ska få se sedan. Dricka latte och prata en massa kommer vi säkerligen också göra. I eftermiddag väntar middag hos min mamma och pappa. En fullspäckad men väldigt bra söndag. Hoppas ni har en härlig dag framför er trots att det, iaf i Sundsvall, bara öser ned regn.
 
(Jag var bara tvungen att ta bort den förra bilden. Den var så hemsk och jag störde mig så mycket på den. Så därför har jag bytt ut den mot kanske en lite mindre hemsk. Inte min fotogeniska dag idag, haha)
2
Mimmimoster

Det regnar här i Hudik med så jag stannar inne och låter julgranen lysa heeela da´n... min första dag bara hemma på flera veckor, mys! Ta det lugnt på halkan!

Svar: Ibland kan det nästan vara skönt när det är sånt här "stanna inne väder". Man behöver det nog ibland just för att bara stanna inne och mysa en dag :)
Eleni

Mamma

Va? I Bredsand regnar det inte(otroligt!) men det drippelidroppar så fint från taket!

Svar: Ja, konstigt hur vädret kan vara så olika fast vi är så nära.
Eleni