Så mycket nytt

Hela förmiddagen har vi spenderat inne på Mayas rum. Hon fick så himlans mycket nya saker ihelgen när hon hade kalas. Fortfarande finns det massor att utforska och något nytt att leka med. Det är kul att se hur hon verkligen uppskattar det och tycker det är roligt att hålla på med. Leken har ju ganska nyligen börjat fått en helt ny innebörd än tidigare. Måste snart göra en stor rensning och så måste vi nog försöka möblera om igen. Allt tar sådan plats. Det bästa vore nog att göra det innan jul då det kommer bli ytterligare påfyllning med nya saker men jag tror inte tiden kommer att finnas.
 
Nu ligger hon iaf och vilar och jag var nära på att göra henne sällskap, men istället ska jag nog redan nu gå och förbereda middagen och så finns det ju alltid plock att göra när man är hemma. Detta eviga plockande och städande. Det värsta med att vara hemma, haha.
 
2
Mimmimoster

Blir så till mig när jag ser Maya i "frisyr"! Så fint köket är som hon fick. Ja hennes rum är ju en riktig lekdröm nu!

Svar: Åh ja, det är så KUL att jag äntligen får göra något med hennes hår. Det har verkligen dragit iväg så jag tror nästan hon tycker det är skönt att vi sätter upp det och har ett hårspänne så luggen inte åker in i ögonen :) Och visst har hon fått en massa fina saker. Nästan för mycket, haha.
Eleni

Mimmimoster

Å mera blir det snart... hihi! Av oss blir det iaf platta paket. Ett av dom kanske hamnar på "vänt" något år HAHA, jag tycker ju Maya är oerhört begåvad och såg inte rekommendrade lämpliga år för den... men jag tror hon fixar det, Lilla Einstein...=D

Svar: Haha, ska bli spännande och se vad det kan vara ;) Hon är ju ganska duktig den här Maya så den kanske inte behöver vänta speciellt länge ;)
Eleni