Det blir inte alltid som man tänkt sig

G o d   M o r g o n !

Jag hann inte längre än att lägga mig och börja bläddra i tidningen igår kväll så vaknar en jätte ledsen tjej med hostattack på hostattack. Stackars P skulle upp och jobba kl.5 så han körde jag ut på soffan och jag satt med en sjukling inne i vårt sovrum. Efter ett par timmar blev det lite bättre och vi kunde somna. Sen har jag nog varit mer vaken än jag sovit i natt, men det är väl mest för att jag sover dåligt när jag vet att lillan är sjuk.  När vi vaknade imorse och jag kollade på klockan fick jag en chock, klocka var 8.20. Utan att ens varit upp för att göra välling. Har aldrig hänt förut!, Så sovmorgon var jag tacksam över efter att ha sovit som en kratta i natt. Nog om sömn! Trots förkylning så har vi en ganska pigg liten tjej, men det blir nog ändå en lugn dag hemma!


Jag bjuder på några fina bilder på vår fina tjej som jag tog för ett par dagar sedan! :)





6
valeria- en mamma av den udda typen!

Hoppas hon kryar på sig!

ioannaa

Lillgumman får allt ta och bli frisk nu! Annars så låter det bra att hon är en pigg tjej idag trots nattens hostattacker! Moster håller tummarna här hemma på att hon blir en friskis snart!

Ika

Va söta bilder! :] Hoppas hon kryar på sig!



Sv: Ja det är verkligen härligt! Ibland kan det vara bra med inplanerade saker, men skönt att ta vissa dagar som de kommer :)

Malin | Mamma - Träning - Mode

Lillhjärtat då :( Att det aldrig ger med sig!



Vi måste ses snart, saknar er <3

puss!

moa

haha jaha?! Sedär.. jag har inte bestämt än om jag ska flytta men kanske... och då är det bara över sommaren =)

mia

nu syns det att hon är lik sin pappa! ;)