Helt såld

Nu är vi hemma igen efter några timmar på stan. Som vanligt svischar tiden förbi. Ska strax börja med middagen men passar på att sitta lite här först medan Maya sover i vagnen. Blev några ytterligare köp till Maysan idag. Jag visar senare, har ju glömt att visa allt vi köpte förra veckan ocskå! Hur var det med shopping förbudet?! Hihi!

Förra veckan när vi var in på H&M såg jag en så otroligt tuff vårjacka och nu ville mormor köpa den till Maya. Men är så osäker på storleken. Fanns bara stl80 kvar och visst passade den nu men jag vill helst hon ska kunna använda den hela våren och kanske sommaren när det är lite kyligare dagar. Hm... vi kanske får ta och beställa efter en om det finns i en stl större.

Nej, nu måste jag ta och laga lite mat så det är klart till P kommer hem. För sedan ska vi iväg och fira Anton som fyller år idag! :)

Hej så länge!

3
Malin | Mamma - Träning - Mode

Hoppas ni hittar en i rätt storlek för den är verkligen supertuff och passar Maya perfekt :D

Marie

Ja, det här var inte riktigt med i veckans to-do-list kan jag säg :) Har riktigt ont men är till största del på bra humör iaf!

Så våran torsdags dejt får vi nog flytta till nästa vecka om det går bra haha, att våra dejter aldrig blir av! Men till söndag ska jag vara okej att gå på benen en längre stund, så nästa vecka hitt vi på nått!

Simone - Tårtparadiset

Galet snygg jacka! :D Sån skulle JAG vilja ha ;)



Sv: Ja gud ja! Dessutom har han alltid sagt att han aldrig ska gifta sig ;) Så ännu större chock där! :D