Det dåliga för med sig något bra

Hej igen!
 
Vi har varit hos min syster & Anton i ett par timmar här på kvällskvisten. Vi bokade hotell vid arlanda idag, så det har pratats och planerats lite Kreta resa som bär av om bara 2 veckor, samtidigt som vi blev bjudna på jordgubbar och glass. Mums! Man får passa på att suga åt sig av sommarens smaker nu när det börjar kännas som den närmar sig sitt slut. Fy, så trist. Ett par månader till av sommar och sol skulle inte skada.
 
Vi hade ju tänkt gå en promenad men eftersom vädret är väldigt växlande mellan åskskurar och skinande sol så bestämde vi oss för att ta bilen. Vilket var väldigt bra i det här fallet. Som många av er kanske vet så drar jag mig verkligen för att köra bil och gör det alldeles för sällan. Men eftersom P skulle iväg på annat håll när vi skulle därifrån vart jag så klart tvungen att köra hem. Så det dåliga vädret förde något bra med sig. Jag behöver verkligen sätta mig bakom ratten oftare. Jag kan ju, haha.
 
Nu ska jag lägga mig i mörkret och lyssna på åskan och läsa bok. Tända lite ljus på det låter som en bra idé.
 
2

Oväder

Vilket oväder som drog in över Sundsvall tidigare. Lagom till att jag kom innanför dörren efter en promenad bort på affären slog det till ordentligt och himmelen bara öppnade sig. Det haglade och regnade massor och det åskade så fönsterrutorna skakade. Fy, jag gillar inte alls åska. Så det blev inomhus mys för oss med hyrfilm. Ganska mysigt det också då det inte hör till vanligheterna så här på dagarna. Nu skiner solen igen så efter middagen väntar en promenad bort till min syster & Anton. Jag har helt fastnat för mobilbloggning då det är så smidigt och enkelt. Så därför bjuder jag ännu en gång på mobilbilder. Nackdelen är att det för tillfället inte funkar att göra radbrytningar. Men det får gå ändå :) Hej så länge!

1

Tillsammans

Äntligen är vi tillsammans igen. Hela familjen är hemma och dagens planer är oskrivna. Jag har turen att vara ledig idag så vi kan hitta på precis vad vi känner för och bara vara tillsammans. En härlig känsla. Kunde bara solen titta fram skullle dagen vara komplett :) Då vi från början hade tänkt oss att vara utomhus idag. Vi kanske får tänkte om, men någontig hittar vi nog på iaf. Vi hörs senare!
 
Mina två ♥ på senaste restaurangbesöket.
1