25-års fest

Nu har jag och P tagit bilen och åkt några mil in emot landet för att stanna över natten. Ikväll börjar vi avverka alla årets 25-års fester som väntas komma. Kommer bli en galet rolig kväll! :) Vi hörs igen imorgon! :)

1

Dålig blogg helg

Hej hej!

Även denna soliga lördag tillbringar jag på jobbet. All snö som kom under kvällen igår har ännu en gång smält bort! Underbart! :)

Sitter och slänger i mig diverse plock till lunch just nu och ska strax springa en snabb ride på stan för att göra några sista ärenden. Vi kommer inte att vara hemma ihelgen så det kommer nog bli dåligt uppdaterat och lyckas jag få tid till bloggen så blir det nog bara några snabba iPhone inlägg. Precis som nu! :) Men jag vill önska alla en solig och härlig lördag! Kram på er!

2

Skön Fredag

Vi har haft en jätte bra fredag och riktigt än är den inte slut. Det var jätte mysigt att vara hemma hos mamma och pappa. Vi åt middag, drack kaffe, åt mariekex, drack thé, åt Mariekex, pratade och åt några fler mariekex, haha. Det är inte bara min dotter som avgudar dessa kex eller Kaka som hon kallar det! :) Jag passade på att ligga på soffan och kolla på tv och jag tror faktiskt jag slumrade till någon gång. Det var himlans skönt då jag varit så trött hela veckan! Medan hade Maya fullt upp med att busa och mysa med mormor och morfar. Nu sitter jag och P och tar det lugnt en stund i soffan, men strax är det dags för mig att vika rentvätten. Kul fredags kvällsgöra, haha! Trevlig helg på er!


6