Friday!

God morgon, vad härligt att få vakna upp till fredag. Fick sovmorgon imorse och det är aldrig en dålig start på dagen. Dom har stängt på förskolan så P är hemma och är ledig, därför hade jag sådan tur idag. För mig väntar jobb lite senare och efter det blir det ett restaurangbesök att se fram emot. Passar därför på att mysa lite extra med familjen nu då jag kommer spendera kvällen på annat håll. Hoppas ni har en härlig fredag och helg framför er!
2

Vardagsoutfit

Med snön kommer också kylan på riktigt och jag är verkligen en sån som nästan jämt fryser. Därför har jag också svårt att klä mig så här års. Tycker det är svårt att klä sig både varmt och snyggt. Tjocka mysiga tröjor är bland det bästa jag vet, även om det inte alltid är det snyggaste. Kläderna nedan har jag hittat från Ginatricot, byxorna har jag spanat på sedan de kom till butik, dom är bara så så fina. Och tröjan ser jättehärlig ut. Det här är en outfit jag skulle kunna tänka mig ha till vardags. Ganska enkelt och ganska mycket jag.
 
Nu är snart den långa torsdagen över. Vi sov knappt något i natt då Maya hostat konstant från kl.1, men ändå var jag iväg på företagsekonomikursen strax före åtta imorse och direkt efter det vart det dags för jobb. Åter hemma igen när klockan var närmare 18 och där möttes jag av världens goaste och gladaste lilla tjej. Så underbart. Imorgon är det redan fredag igen, veckorna går så fasligt fort. Men ingen är gladare än jag, vi har en massa roligt att se fram emot till helgen :)
2

Trolldeg

Det här har jag och Maya pysslat med på eftermiddagen.
 
3