Trolldeg

Det här har jag och Maya pysslat med på eftermiddagen.
 
3
Sotnosen!

Åh vad mysigt det ser ut! :-)

Svar: Det var det verkligen, tills hon ledsnade, haha.
Eleni

Mamma

Hihi blev roliga krumelurer det där! Roligt hade ni väl iaf en stund! Maya är väl inte riktigt pigg än och tröttnar fort. Undrar vad vi ska hitta på idag då!? Dansa är jag ju bra på haha! Kram på er!!

Svar: Ja visst var det roligt en stund. Men som sagt, efter att ha provsmakat på degen förstod hon att det inte skulle bli några goda kakor som går att äta och då var det heller inte lika roligt längre, haha. Men hon har tjatat om att få måla dom. Så nu måste jag gå och köpa vattenfärger, för det kommer nog bli skoj :) Hoppas ni fick er några danssteg här hemma idag :) Kram!
Eleni

Mimmimoster

Trolldeg är kul, tills man kommer på att man ska smaka på den..=P Jag hade ju en liten "trollindustri" i mitt kök på nittiotalet, haha! Tom mössen blev lurade av bakverken! Är det Mayas krumelurkrulleduttjulklappar vi skymtar där?

Svar: Haha! Efter en stunds "bakande" provsmakades degen även här hemma. Efter en hemsk grimas var det inte längre kul att leka med trolldeg, för då förstod hon att det inte skulle bli några riktiga kakor den här gången, haha. Och visst är den hennes fina konstverk man kan skåda ;)
Eleni