Det går så fort

Kvällen mitt i veckan, endast en arbetsdag till väntar innan långledighet. Kan knappt tro att det är sant. Det känns som jag inte ens hunnit vaknat upp efter helgen som var och jag har ingen aning om vart tiden tagit vägen. Arbetsdagarna har var så fullspäckade den här veckan så jag har nog inte ens tittat på klockan en gång innan jag måste gå hem igen. På ett sätt och vis skönt också. Men att ställa om till vintertid verkar vara svårare med åldern, då detta mörker håller på ta kål på mig. Att det blir svart ute mitt på dagen gör att det känns som det är kväll mestadels av tiden och det gör iaf mig SÅ mycket tröttare. Framförallt eftersom man inte har tiden till att vara ute och ta till vara på det lilla ljuset. Åh, kan det inte bara bli jul nu och sen vår igen? Please!
 
 
Jag har inte så mycket att dela med mig utav just nu då livet är ganska ointressant när det längsta arbetsdagarna är och ingen tid över till så mycket annat finns. Vi lever och mår bra och det är väl ändå huvudsaken. Och håll tillgodo för snart är jag som sagt långledig ;) Hoppas ni mår bra och är fulla av energi!
2

Klick, klick!

Ja, efter helgens bravader har väl ingen missat att mina nya skor försvann iväg på eget håll. Dom följde alltså inte med hem på mina fötter när kvällen var slut. Jag tyckte verkligen så mycket om dom så jag kunde inte låta bli att klicka hem ett par nya. Och eftersom dom är från Skopunkten passade jag även på att köpa mig ett par till skor som jag spanat på tidigare när man ändå får ena paret för halva priset. Jag behöver verkligen skor att byta till när jag är på jobbet och gärna något med en mindre klack eftersom jag alltid står hela dagarna och oftast i helt platta skor och det gillar inte riktigt varken mina knän eller rygg. Så det andra paret känns som ett bra alternativ till att ha på arbetet.
 
 
De till vänster ser väldigt plastiga ut på bild men i verkligheten tycker jag de är jättefina. Jag hann ta en bild där de är med och visas mer rättvist. Jag tror det här blir två bra köp och den här gången ska jag hålla reda på skorna bättre ;) Förövrigt så är det här ett tidsinställt inlägg då jag är på jobbet, så vi hörs säkert mer ikväll när jag kommit hem. Ha en bra dag!
2

Mot dagis och jobb