Det går så fort

Kvällen mitt i veckan, endast en arbetsdag till väntar innan långledighet. Kan knappt tro att det är sant. Det känns som jag inte ens hunnit vaknat upp efter helgen som var och jag har ingen aning om vart tiden tagit vägen. Arbetsdagarna har var så fullspäckade den här veckan så jag har nog inte ens tittat på klockan en gång innan jag måste gå hem igen. På ett sätt och vis skönt också. Men att ställa om till vintertid verkar vara svårare med åldern, då detta mörker håller på ta kål på mig. Att det blir svart ute mitt på dagen gör att det känns som det är kväll mestadels av tiden och det gör iaf mig SÅ mycket tröttare. Framförallt eftersom man inte har tiden till att vara ute och ta till vara på det lilla ljuset. Åh, kan det inte bara bli jul nu och sen vår igen? Please!
 
 
Jag har inte så mycket att dela med mig utav just nu då livet är ganska ointressant när det längsta arbetsdagarna är och ingen tid över till så mycket annat finns. Vi lever och mår bra och det är väl ändå huvudsaken. Och håll tillgodo för snart är jag som sagt långledig ;) Hoppas ni mår bra och är fulla av energi!
2
Sandra

Samma här, endast en arbetsdag kvar sen ledig i 3 dar :) ska bli så skönt :) kram

Svar: Ja, det är så härligt att få vara lite långledig. Jag har lyxen att få vara hemma fre-mån. Wiho. Det ser jag minsann fram emot :) Och jag förstår att du ser fram emot din långledighet också! :) Kram
Eleni

Mamma Wild ❤

Tack så jättemycket för tipset, ska helt klart kolla in den sidan :}

Svar: Det tycker jag du ska göra :)
Eleni