Söndagsmiddag

Idag har vi varit ute hos mina föräldrar på söndagsmiddag. Blev bjuden på kycklinggryta till middag med hallon&blåbärspaj till efterrätt. Mums. Mot eftermiddagen vart Maya hängig och nu ikväll är hon riktigt het utav feber. Hoppas hon får sova bra i natt och vakna piggare imorgon lillgumman. Som tur är så är jag ledig imorgon och kan vara hemma hela dagen och mysa med lillgumman, utan att behöva bekrymra oss över hur det blir med förskola och jobb. Vi tar det som det kommer imorgon bara, men håller tummarna för en piggare och kryare liten tjej.
 
Nu ska jag äta lite snacks och kolla på X-factor tillsammans med min stora älskling. Kram på er!
 
♥ Två trötta älsklingar. En efter gårdagens festligheter och den andra utav feber.
3

Inredning

Jag har alltid gillat inredning och vet precis hur jag skulle inreda ett helt hus om vi hade möjlighet och hade ett hus så klart. Nu försöker man bona och göra mysigt med det man har och där man är.  Lusten blir ännu större till inredning när det är höst tycker jag. Igår köpte jag nya gardiner in till vardagsrummet och igår kväll när jag ändå var igång och bytte gardinerna i vardagsrummet så passade jag på att göra det även i sovrummet. En klar förbättring måste jag säga. Nu finns det så klart överflöd av saker på önskelistan som jag skulle vilja ha till större delen av lägenheten. Stort som smått. Små detaljer som stora möbler. Men till att börja med så är det inte möbler som kommer att prioriteras, men mycket smått gör det hemtrevligt och mysigt, så vi satsar på det så länge.
 
Har också en heldel idéer av pyssel och saker som jag skulle kunna tänka mig att göra om eller att tillverka från början. Så vi får se vad jag hittar på närmaste tiden. Dags att dra fram antal pyssellådor tror jag :)
 

Tjejkväll

Att vi valde helt fel dag för att strosa i Birsta var uppenbart. Mycket gjorde nog att vi omedvetet åkte dit då Stiftelsen skulle spela, men sedan gjorde nog löningshelgen sitt också. Men visst blev det en heldag och det viktigaste, plus lite till, följde med hem.
 
Ikväll har jag och Maya haft riktig tjejkväll. P är ute på andra skojigheter så vi har myst på här hemma med film och glass även den här kvällen. Nu sover skruttis och jag sitter med ett glas cola och äter upp godiset som finns kvar efter gårdagen. Kan vara ganska skönt med lite egentid så här ibland. Snart ska jag bädda ner mig med en bok och förhoppningsvis somna tidigt även ikväll. Det känns ganska behövligt. Hoppas ni får en superhärlig lördagskväll fina ni!
 
Så här har vi legat och myst ikväll framför tvn. Hur bra får man ha det egentligen? 
1