Valborg

Utan att egentligen knappt hunnit funderat över att det är Valborg gjorde att den här dagen vart helt oplanerad. Vilket inte alls gör mig någonting. Vi har varit och kollat på Majbrasan en stund och Maya fick fiska i fiskdamm. Vi är ganska nöjda med det och nu väntar filmmys resten av kvällen. Hoppas ni får en härlig Valborg oavsett om ni är och tittar på brasa, hemma och myser eller ute på galej!
 
3

Lekparkshäng

Tre dagars ledighet väntar för mig och Maya med start idag. Eftersom det varit så mycket annat att stå i ett tag bestämde jag för att ha en förmiddag fri från allt och bara fokusera på Maya. Vi klädde på för att gå ut och spana in lite av nya området samtidigt som vi gick till närmsta lekplatsen för lite lekparkshäng. En överlycklig liten tjej hade jag med mig. Den är dock inte så anpassad efter småbarn så någon annan dag får vi nog ge oss ut på lekparksjakt. Efter lunch och lite målarstuga sover nu loppan och jag ska ta tag i ett röja undan de sista kartongerna. Om ett par timmar kommer en tekniker hit och installerar tv och bredband. Tjiho! Snart är jag tillbaka på riktigt.

1

Hotell-lyx-känsla

Har precis kurat ihop mig i soffhörnan med en filt efter den längsta och härligaste duschen. Det kommer nog ta ett tag att vänja sig men jag får en lite hotell-lyx-känsla än så länge med golvvärme, två stora duschmunstycken (ett löst och ett enormt från taket) och spottar med dimmer som gör det så där behagligt ljust. Jag njuter och t.o.m Maya som annars verkligen avskyr att duscha älskar den och det är bra betyg! Slutligen insmord i mitt favorit bodybutter från The Bodyshop har gjort mig alldeles trött och mör i kroppen. Sprang en snabb sväng idag på lunchen och fyllde på mitt bodybutter "förråd". Åh, mums vad de luktar gott. Man kan inte få nog eller för många för den delen. Nu ska jag strax lägga mig innan jag somnar sittandes. Vi hörs mer imorgon vänner! God natt.

2