Hej från Turkiet

Igårkväll satte jag, Patrik och Maya oss på flyget mot Turkiet. Vi har länge vetat att vi skulle åka den här veckan men inte vilken dag då vi om inte så sent som för en vecka sedan bokade resan. Det hela gick ut på att överraska svärfar som fyller 60 år imorgon och redan finns på plats med ett ännu större gäng som överraskade redan på flygplatsen när dom åkte ner i onsdags. Så himla kul att se hans min när vi kom gåendes på stranden där de låg tidigare idag, hihi, Natten har inte bjudit på många timmars sömn men vi har ändå hunnit med en hel dag på stranden och badat massor i det helt fantastiskt härliga vattnet, varit ute och ätit otroligt god mat och till sist hängt på de andras hotell där Maya och hennes kusiner tillsammans med alla andra barn varit på scenen och dansat och sjungit hela kvällen. Bra start på den här semestern men nu är vi tillbaka på vårt hotell och jag ser fram emot att få sooova. Känns inte alls tokigt med en andra utlandsresa den här sommaren. Vi njuter! Nu vet ni vad jag förberett och pysslat med senaste dagarna, hihi.

9

Nya frillan

Oj, vad det ekat tomt här idag. Det har varit full fart och bland annat har jag varit till min fina vän Isabel på hennes frisörsalong Fixit för att klippa av mig en sisådär 1½dm på längden och sedan klippte vi upp det ganska mycket. Tidigare har jag ju haft ganska jämnlångt och eftersom jag har så tjockt och mycket hår så har det endast tyngtsned och sett så risigt ut. Jag vill ha långt hår men det här var inte snyggt längre. Nu blev det betydligt luftigare och fräschare igen. På hemvägen stannade jag först till hos mamma en stund och sedan vidare för att hämta ut ett paket från Lyko. Perfekt att det kom just idag med mitt favoritschampo och balsam och några nya hårprodukter jag hade beställt. Ser fram emot att tvätta håret snart för att testa de nya produkterna och prova styla mitt kortare hår. Det är det roligaste när man klippt sig, hihi.
 
Ikväll ska hela familjen iväg på en rolig sak så nu har jag lite att förbereda. Ni kommer att få höra mera om det ihelgen. Så till sist får jag önska alla en jättehärlig fredag och en trevlig helg!
 
 
När jag ser bilderna undrar jag om jag ännu en gång varit för impulsiv med att klippa av mitt långa hår. Fast helt ärligt känns det jätteskönt. Ska inte jämföra bilderna då jag inte alls gillar mitt ansiktsuttryck på den till höger och det förstör, haha. Håret fick ett rejält lyft. Tummen upp!
5

Ett och två

Dagen har gått i ett rasande tempo och jag känner någon slags stress. Kanske på ett sätt förståeligt. Dagens höjdpunkter var en mysig stund på stan för ärenden, lunch tillsammans med min mamma på Wayne's och spontant finfrämmande av David och Hinda nu ikväll. På tal om spontant så har jag bokat en tid på salong imorgon. Fick något ryck när jag vaknade imorse så vi får se hur jag ser ut innan den här helgen börjar, haha. Har egentligen inga planer förutom att något lite mer drastiskt än senaste gångerna måste ske. Spännande. Nu måste jag snart hoppa i säng då en väldigt lång dag väntar imorgon. God natt fina ni!
 
 
God lunch på Waynes tidigare idag
1