Sängbord gjort av staket

Ni som följer min blogg har säkert inte missat att jag hållt på att bygga sängbord i två dagars tid. Jag fick ta plank från mina föräldrars gamla staket. Efter att ha mätt, kapat, skruvat och monterat har vi nu två nya sängbord i vårt sovrum som går i old vintage stil. Är lite svag för det här gamla och slitna och köper mer än gärna inredning på loppisar. Antingen att ha det som det är eller gör något nytt utav det. Men den här gången byggde jag nytt från grunden och jag måste nog erkänna att jag är lite stolt över hur bra det blev, hihi. Däremot har jag nog bestämt mig för att göra ett extra hyllplan, men det tar jag sedan. Sänggaveln vi har nu är gjord av en gammal dörr och även den kommer att bytas ut inom en snar framtid. Även om jag tycker jättemycket om den så passar den inte riktigt in längre. Ni kommer få se mer sedan hur slutresultatet i sovrummet kommer att bli.
 
 
Här har ni resultatet av sängborden så här långt. Som sagt, ett extra hyllplan ska det nog också få bli.
 
5
Pernilla

Det vart ju supersnyggt!! :) Skulle passa skitbra till vår sänggavel, kan du göra två till? ;)

Svar: TACK! :D Åh, jag vet. Därför kommer vi göra en liknande variant till sänggavel som ni har, hihi. Tyvärr tog jag all plank som var "riktigt" så jag har inget mer att bygga utav, annars så ;)
Eleni

Veronica

Wow vad coolt! Hur kom du på idéen!
Riktigt kreativt:)

Svar: Tack så mycket! :) Först hade jag tänkt använda mig utav gamla sockerlådor men för det första de brukar vara väldigt dyra och för det andra oftast ganska små jämfört med vår väldigt höga säng. Så istället byggde jag en variant av "låda" med egna måtten som vi ville ha och då blev det så där :)
Eleni

Elin mamma till två sessor

Men så snygga :)

Svar: Tack så jättemycket! :)
Eleni

Mimmimoster

Blev ju riktigt bra!

Svar: Tack! Jag är nöjd :)
Eleni

Monika

Va'ru kan,nu funderar man ju hur sänggaveln kommer å se ut =P Hemtrevligt med lite gammalt stuk tycker jag =)

Svar: Gillar också det gamla :) Om några veckor ska nog sänggaveln vara klar också :)
Eleni