Gott nytt år

Nyårsafton är här och ett väldigt omtumlande 2013 lämnar vi snart bakom oss. Vi har hunnit med att uppleva både de mest lyckligaste stunderna tillsammans med de mest jobbigaste och sorligaste. Men det viktigaste är att vi står här tillsammans idag. Alla stunder kommer att minnas med blandade känslor men för att fokusera på det bra som hänt och som vi kommer att minnas med glädje så flyttade vi till ett hem där vi trivs helt otroligt bra, sommaren var fantastisk på många sätt och vis, två härliga utlandsresor hann vi med plus en weekend bara jag och P, men det största utav allt - Vi fick den glada nyheten om att vi väntar en till familjemedlem ♥
 
Jag ser framemot år 2014 och den nystart som ett nytt år medför. Vi ändrade om våra nyårsplaner för att istället åka till mina föräldrar och förbereda en 3-rättersmiddag och göra fint tills dom kommer hem från Grekland ikväll. Längtar så mycket efter dom så det ska bli mysigt att få vara samlad hela familjen igen efter några påfrestande och jobbiga veckor. Nu firar vi in det nya året tillsammans som bara kan bli bättre. Jag känner mig mer än positiv inför 2014. Låt det bli fantastiskt.
 
 
4

Cravings

 
Min nu mera favoritfrukost. Nog för att jag alltid gillat frukt och grönt men nu är det värre än någonsin. Mina cravings den här graviditeten är helt tvärtemot för när jag väntade Maya. Jag måste hejda mig själv från att föräta mig på grönsaker och frukt och då framförallt svarta oliver. Jag skulle kunna sätta i mig många burkar efter varandra utan problem, haha. Det känns ändå helt okej, det kunde varit värre saker.
 
Nu inväntar vi dagens barnvakt som består av P's kusiner. Det har varit ett rejält pusslande för att få ihop det så Maya kan ha jullov. Framförallt när mina föräldrar som skulle ha Maya från början fick åka så omgående till Kreta. Men allt går att lösa. Det är bara en dag nu sedan går vi ju på ledighet hela familjen igen. Väldigt skönt faktiskt. Tänk att vi är inne på sista dagarna av året 2013 nu. Helt obegripligt men oj så jag ser fram emot det. Hoppas på en rejäl nystart på många håll 2014 och tror det kommer bli ett riktigt bra år.
4

Mini utflykt

Efter en ganska sen frukost packade vi väskan med kakor och korv för att sedan ge oss iväg på en mini utflykt. Det blev en tur upp på Södraberget för att få i oss härlig friskluft och grilla korv till lunch. Mysigt att komma ut en stund och jag tror det var ganska behövligt för hela familjen. När vädret varit så extremt dåligt hittills i vinter blir det lätt att man håller sig inomhus mer än nödvändigt så hoppas på fler utomhusturer snart.
 
När vi kom hem var det bara att hoppa in i en dusch då man luktade kolbulle efter korvgrillningen. Mycket mer än så hann vi inte med innan vi fick finbesök i två omgångar. Efter det har vi både hunnit med att storhandla allt som behövs inför nyårsafton och blivit bjuden på middag. Ja, vi har hunnit massor så det är inte konstigt att dagens timmar bara försvunnit. Men det har varit en riktigt bra söndag.
 
 
Tänk att vi lyckades hitta en gnutta snö där uppe på berget. Tråkigt att det inte kommit mer så man kan åka pulka. Gissa om någon längtar extra mycket efter att ha fått en snowracer i julklapp ♥
3