Nu får det räcka!

Jobb, storhandling av mat, städning, jätterensning av skafferi, kvällsmys med Maya, packa, skriva ut biljetter, ätit en alldeles för sen kvällsfika till middag... check, check, check! Jag har alldeles precis satt mig ned för första gången sedan imorse och här blir jag inte långvarig. Allt på min att göra lista går nu att checka av och det enda som återstår nu är bara en dusch och att ställa klockan på 4 (!!) imorgon bitti. Olagligt tidigt kan jag tycka och förstår inte riktigt hur jag orkade göra morgon vid den tiden nästan varje dag under Mayas första år (och lite till). Nej, nu ska jag nog skynda på lite om jag ska hinna med någon timmes sömn också. Sen får det räcka med alla dagens to do. Vi hörs säkert från Sthlm under helgen!
 
Mammas lilla älskling, vad jag kommer sakna dig! ♥

Snart dags för weekend

God morgon!
 
Morgonpromenaden till och från förskolan är gjord och nu är det kaffekoppen och frukost som gäller för min del. Snart är det dags för sista arbetsdagen för den här veckan. Hela familjen tar helg efter idag. Känner mig lite stressad då det är ganska mycket jag skulle vilja och behöva hinna med under dagen som förberedelser inför helgen. För imorgon bitti drar jag och min älskade P iväg för en weekend. Åh, det ska bli så härligt även om det är lite gruvsamt att vara utan lilla loppan hela helgen. Har aldrig varit ifrån henne så länge tidigare, men det ska nog gå bra och jag ska nog kunna njuta till max av den här ledigheten och bara få vara vi två för en stund ♥
 
Har ni sett vad det smält? Man blir alldeles lycklig och glad i själen av att höra fågelkvitter när man vaknar på morgonen, få gå på barmark, känna att solen värmer och det efterlängtade ljuset som visar sig redan innan vi ska iväg mot förskola och jobb. Vi har en underbar tid framför oss nu.
3

Porslin i alla dess slag

 
Jag har länge varit så sugen på att köpa mer och nytt porslin i alla dess slag. Har redan hittat några muggar och koppar som nog ska få flytta hem till oss och sedan gillar ju jag Mateus. Men eftersom jag vill ha så mycket och helst på en och samma gång så gillar jag det här med att blanda "lyx" med budget. När vi pratar om det sist nämnda så har Ikea verkligen fått till det den här gången då priserna som vanligt är helt kanon och nu är dessutom designen väldigt snygg. De större muggarna här ovan är jag lite sugen på att göra plats i skåpen för. Egentligen är det väl ingenting att fundera på då de nästan är gratis. Skålarna är också väldigt fina och framförallt den vita på mitten skulle jag vilja ha då vi redan har både tallrikar och assitter i den serien. Kul att matcha. Det måste nog bli en tur till IKEA snart.
1