Inredning -Barnrum

Var jag inte tokig i inredning innan så är jag definitivt det nu när jag vet att vi ska flytta och jag möblerar redan för fullt i mitt huvud. Letar inspiration överallt och drömmer om hur det kommer att bli. Vi kommer att göra oss av med en heldel och byta ut mot nytt eftersom. Jag kommer att dela med mig utav allt jag hittar och inspireras av så ni också får se hur jag tänker och framförallt för att ha det sparat till senare och kunna gå tillbaka. Det är det allra bästa man kan göra.
 
Först ut är lite sånt som jag hittat in till barnrummet. Maya kommer att få betydligt mindre rum sedan än vad hon har nu så vi kommer att få tänka om. Endel kan vi nog plocka bort och vissa saker kanske vi t.o.m. måste byta ut för att göra mer praktiska lösningar. Sen är det alltid kul med små nya saker som lampor, gardiner osv. Jag tycker ju att det är himlans kul med pyssel så mycket vet jag att jag kan göra själv utan att behöva lägga en massa dyra pengar på att köpa det färdigt och klart. Men allt i stil med det nedan gillar jag massor. Kanske det blir något klick längre fram och några sena nätter med pyssel på det. Åh, vad jag längtar!
 
Allt kommer ifrån den jättemysiga webshoppen Coozie.se

Nytt utseende

Att blogglusten går lite upp och ned är väl ingen nyhet. Ibland bara sprudlar det av idéer och tiden finns där medan vissa gånger är det helt tvärtom. Just nu känner jag mig som en riktig idéspruta och vet inte riktigt hur jag ska hinna med mig att visa, berätta och tipsa som allt jag vill. Att det fortfarande blir mörkt relativt tidigt gör mig lite stressad över att jag inte hinner fota så mycket på dagarna, framförallt när jag jobbar. Lite löjligt jag vet, men jag vill ju så mycket :)

Vi har varit och hämtat ut min hög med paket som väntade. Allt blev så så bra och det gör mig glad och nöjd. Bland annat har min Iphone fått ett nytt utseende nu. Jag gillar att piffa, skalet passar mig alldeles utmärkt i smaken och telefonen är nu lite mer skyddad. Plus och plus.
 
1

Kickstart

Här kickade jag igång dagen med 1 ½ timme på gymmet imorse. Det är nog mer än 6 månader sedan senaste så det var inte en dag för sent. Med mig hade jag min "PT" Carro som varit gyminstruktör en gång i tiden och peppade igång mig. Det var nog precis vad jag behövde. Känner mig som spagetti i både armar och ben efter att ha kört igenom nästan hela kroppen. Skön känsla men undra vad jag kommer tycka imorgon, hihi.
 
Snart kommer min mamma hit och vi ska ge oss på något som jag anser vara ganska omöjligt, men håller tummarna för att det går. Sedan ska jag iväg och hämta ut 3 paket som kommit. Åh, alltid kul med paket! :)
 
Inte den charmigaste bilden på mig, haha. Men jag bjuder på det.
3