Kickstart

Här kickade jag igång dagen med 1 ½ timme på gymmet imorse. Det är nog mer än 6 månader sedan senaste så det var inte en dag för sent. Med mig hade jag min "PT" Carro som varit gyminstruktör en gång i tiden och peppade igång mig. Det var nog precis vad jag behövde. Känner mig som spagetti i både armar och ben efter att ha kört igenom nästan hela kroppen. Skön känsla men undra vad jag kommer tycka imorgon, hihi.
 
Snart kommer min mamma hit och vi ska ge oss på något som jag anser vara ganska omöjligt, men håller tummarna för att det går. Sedan ska jag iväg och hämta ut 3 paket som kommit. Åh, alltid kul med paket! :)
 
Inte den charmigaste bilden på mig, haha. Men jag bjuder på det.
3
Veronica Jakobsson

Duktig du är! Jag försöker gå raska promenader några gånger i veckan men hade gärna haft ett kort så jag kan gå på några trevliga pass och träna styrka! Jag ska också hämta paket idag och fick ett igår:p vad är det i dina paket? OCH vad är det din mamma ska ge er!! Haha blir ju nyfiken!

Svar: Promenader är ju så härligt. Särskilt om det är fint väder ute också ;) Jag går väldigt mycket i vardagen då jag promenerar ca.7km om dagen, till och från jobbet och hämtning/lämning på förskola. Men önskar att vara ute och mer "motions gå" också. Härligt att köra igenom kroppen på gym, kändes att det var länge sedan men ser fram emot träningsvärken nu, hihi.
Allt vad alla paket innehöll kommer att komma upp på bloggen eftersom, så håll utkik! ;) Det första är redan uppe. Vad har du själv köpt för något? :)
Eleni

Mamma

Gick ju bra det "omöjliga" hihi. Jag har många talanger tydligen! Fint skal!

Svar: Haha, ja det där gjorde du bra och Maya med :)
Eleni

Mimmimoster

Vad är det ni har för er??? =D

Svar: Du kommer nog få höra på telefon :)
Eleni