Effektivdag

Tror att jag håller på att ställa in mig på Semestermood. För mig innebär det inte bara att vara ledig och vila upp mig. Lika mycket tvärtom då jag gillar att vara effektiv och få mycket gjort. Direkt efter frukost och lite plock här hemma drog jag fram pensel och målarfärg och målade hela hallens träpanel, golv- och dörrlister och äntligen kan jag säga att vi ä klar med det rummet. Det blev så bra! Passade sedan på att ta en dusch och göra lite behövliga "ta-hand-om-sig-själv-saker" som hårinpackning mm. Tur att lilla fröken är så duktig på att leka och underhålla sig själv. Helt otroligt att kunna hinna med allt medan hon är hemma med mig. Det blev ju några dans- och sånguppvisningar samtidigt så klart och jag fick en smärre chock när jag såg hur hela lägenheten på bara en stund såg ut som ett bombnedslag, haha. Men det får man ta! Efter allt tog vi en lite längre pause ute i solen med både lunch och sedan mellis. För solen valde nämligen att titta fram idag. Underbart! Nu ska vi strax slänga om till andra kläder innan vi ska iväg på lite möbel och inredningsprylsjakt. Det ser jag fram emot.
 
 
4

Är det bara jag?

En kopp te, stickadesockar, tända ljus och regnet som smattrar mot fönsterrutan. Liiite mysfaktor skulle jag vilja säga. Eller är det bara jag som tycker det? Det är ingenting jag skulle vilja vänja mig vid ännu men någon enstaka gång ibland känns helt okej. Nackdelen är väl att man blir så trött när dagarna är mer mörk än ljus. Kanske jag kommer i säng i någorlunda bra tid ikväll därför. Imorgon är jag ledig och det sägs att solen ska återvända. Svårt att tro det när man tittar ut. Men vi får väl se vad vi hittar på och vilket väder det blir. God natt fina ni!
 
Direkt ifrån vardagsrumssoffan.
2

Ny höstgarderob

Hej på en tisdag!
 
Har letat febrilt efter någonting att ta på mig idag. Har upptäckt hur tomt det ekar av kläder att jobba i... ännu en gång. Trots att vädret är dåligt är det ändå varmt ute och det är svårt att hitta någonting passande. Har en del "sommarkläder" men kan inte ta på mig vad som helst när man står i butik. Tror jag behöver göra mig en uppdatering när hösten kommer. Till sist landade dagens outfit på jeans från Dr.Denim, kavaj köpt på Kreta, svart bas t-shirt från Cubus, Converse skor och halsband från Guldfynd. Känner mig inte helt bekväm men det får duga. Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin dag!
 
 
1