Lycka att få en ballong

Det här var tredje gången som vi åkte utomlands med Maya och helt ärligt så var det i år som mest krävande. En 2½ åring som trotsar rejält emellanåt. Men ibland behövs inte så mycket för att få se lycka i de små ögonen. Att få välja en alldeles egen ballong när vi gick på stan var ett sånt tillfälle ♥
 
 
2
Camilla

Söta Maya! Visst är det krävande har en tjej här jag med som är någon månad äldre än Maya å som hon testar gränserna nu. Man får spunk ibland till på köpet har vi lilla syster här med som är 1,2år det är verkligen en prövning nu. Men massa Kärlek och bus.Min dotter älskar att titta på bilderna på Maya tror hon ser sig själv lite för dem är ganska lika:-) Hoppas ni får en fin söndag.

Svar: Åh, jag förstår precis. Ibland känns det nästan hopplöst när de är som värst. Kan förstå att du har det du gör när du har två små dessutom. Tur dom är så söta och goa emellanåt så man glömmer av de jobbiga stunderna, hihi. Och som du säger kärleken är ju oslagbar med eller utan trots :) Jättekul att du och din dotter tittar in här hos oss och att dom är så lika :) Hoppas ni har en härlig sommar framför er!
Eleni

Mimmimoster

LYCKA kan vara en fin ballong - el stor sorg när den smiter upp i luften.. Det gjorde min BLÅ, när jag var liten och oj vad jag grubblade över vart den tagit vägen och hur den hade det...=(

Svar: Det har du rätt i. Fy så trist när ballongen flyger iväg. Som tur är har Maya bara än så länge upplevt lyckan med en ballong :)
Eleni