Utehäng

Åh, underbara underbara påskhelg vilket fantastiskt väder du bjuder på. Lycka!
 
Jag älskar er obeskrivligt mycket ♥
3

Sommartid, gårdagens & planer

Hej på er!
 
Känns underbart att gå in i sommartid och att solen skiner på oss ännu en dag. För ni har väl inte glömt att ställa om klockan, va? Jag fick en chock när jag vaknade imorse och tittade på klockan och tyckte att jag hade sovit ovanligt länge, men det var ju bara iphonen som ställt om till sommartid. Trots att vi tappar en timme på ledigheten så känns det underbart att säga att sommartid är här.
 
Vi ska alldeles snart ta och klä på oss och gå ut. Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska ta vägen men att vara ute i det härliga vädret är ett klart måste. I eftermiddag ska vi hinna med lite flytt också. Åh, längtar! Kan nog inte säga det för många gånger och jag förstår om ni börjar tröttna, hihi. Sorry!
 
 
Till sist tänkte jag bjuda på en gårdagens. Jag passade på att inviga mina senaste fynd från Ginatricot. Både jeans och jeansskjorta köpte jag där tidigare i veckan för endast 99:- styck. Skynda fynda!
2

Påskmiddag & pyssel

Vi har haft ännu en jättehärlig dag tillsammans med nära och kära hemma hos mina föräldrar. Fikat och ätit gott med bästa sällskapet. Förutom påskmiddag har jag hunnit med lite pyssel i form av möbelmålning. La precis på andra lagret och nu väntar soffmys med hyrfilm och godis tillsammans med min fina älskling. Tyvärr fastnade inte alla lika bra på bild idag men jag bjuder på dom här fina jag tog iaf. Trevlig kväll!
 
Min fina lilla mormor ♥
5