Utehäng

Åh, underbara underbara påskhelg vilket fantastiskt väder du bjuder på. Lycka!
 
Jag älskar er obeskrivligt mycket ♥

Sommartid, gårdagens & planer

Hej på er!
 
Känns underbart att gå in i sommartid och att solen skiner på oss ännu en dag. För ni har väl inte glömt att ställa om klockan, va? Jag fick en chock när jag vaknade imorse och tittade på klockan och tyckte att jag hade sovit ovanligt länge, men det var ju bara iphonen som ställt om till sommartid. Trots att vi tappar en timme på ledigheten så känns det underbart att säga att sommartid är här.
 
Vi ska alldeles snart ta och klä på oss och gå ut. Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska ta vägen men att vara ute i det härliga vädret är ett klart måste. I eftermiddag ska vi hinna med lite flytt också. Åh, längtar! Kan nog inte säga det för många gånger och jag förstår om ni börjar tröttna, hihi. Sorry!
 
 
Till sist tänkte jag bjuda på en gårdagens. Jag passade på att inviga mina senaste fynd från Ginatricot. Både jeans och jeansskjorta köpte jag där tidigare i veckan för endast 99:- styck. Skynda fynda!

Påskmiddag & pyssel

Vi har haft ännu en jättehärlig dag tillsammans med nära och kära hemma hos mina föräldrar. Fikat och ätit gott med bästa sällskapet. Förutom påskmiddag har jag hunnit med lite pyssel i form av möbelmålning. La precis på andra lagret och nu väntar soffmys med hyrfilm och godis tillsammans med min fina älskling. Tyvärr fastnade inte alla lika bra på bild idag men jag bjuder på dom här fina jag tog iaf. Trevlig kväll!
 
Min fina lilla mormor ♥

Påskafton

God morgon!
 
Ännu en dag med vackert väder har vi fått vakna upp till här i Sundsvall. Morgonkaffet är uppdrucket och en av Mayas påskpresenter, Filmen om Nalle Puh, rullar på tvn. Vi morgonmyser medan vi väntar på att mannen i familjen ska vakna så vi kan duka upp den stora frukosten. I eftermiddag väntar påskmiddag hos mina föräldrar men innan dess ska vi nog gå ut och suga i oss lite friskluft och solsken. Åh, vad jag njuter av ledigheten och minisemesterkänslan. Vi är inte bortskämda med att vara lediga tillsammans så det här känns så underbart härligt ♥
 
Igår klädde vi påskriset och tog fram vår godiskburk i form av en påsktupp (som dock är tom och kanske skulle behöva fyllas på en gång i påsk iaf) och så har vi Mayas egna påsktupp där i hörnet bredvid äggen som hon pysslat ihop på förskolan. Får se om jag hinner och kommer ihåg att fota allt det gulliga påskpysslet som lillgumman gjort så ska ni få se, hihi. GLAD PÅSK!